Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Spania

Bevis for menneskelig tilstedeværelse på den Iberiske Halvøya som dateres tilbake over en million år. I 200 F.KR., den Romerske okkupasjonen tok kontroll over Spania etter den Andre Puniske Krigen. Erobringen av Romerne til å ta over den Iberiske Halvøya varte i nesten to århundrer. Afrikanske Muslimer invaderte i det 8. Århundre. Maurerne tok kontroll over det meste av den Iberiske Halvøya. Perioden 756 til midten av 1000 så en stor vekst i landbruket og utdanning. Den Jødiske og den Muslimske innflytelsen på denne tiden ga den Iberiske Halvøy en unik kultur.

Den Muslimske kraft falt i det 12. Århundre, som Kristne Spania begynte å ta form. Etter denne tid, bare Muslimske områdene i Spania ble funnet i Granada. Veksten i kraft (fra Kronen av Aragon) og utdanning (universiteter Salamanca, og Palencia) ble skjemmet av spredningen av den Svarte Død over 1348 - 1349. Isabella i av Castilla og Ferdinand II av Aragon ble gift i 1469. I 1492 kom begynnelsen av den spanske Inkvisisjonen, som tvang alle Jødiske folk til å konvertere til Katolisismen eller bli sendt i eksil (dette også utvidet til Muslimer i årene som følge), og ekspedisjonen av Christopher Columbus som resulterte i oppdagelsen av den Nye Verden.Begynnelsen av det spanske Imperiet begynte med regimet til Charles de første. Empire stred med, Italia, Frankrike, og Osmanerne i det 16. og 17. Århundre. Under beleiring av Napoleon, Spania falt under fransk invasjon gjennom en skal planlegge å angripe Portugal, selv om selve målet var Spania, seg selv. Bror av Napoleon, Joseph Bonaparte, ble gitt tronen. Denne gangen var hardt på den spanske økonomien, og landet var fattige og politisk delt på begynnelsen av det 19. Århundre. Dette tallet så også den spansk - Amerikanske Krigen var over, Cubansk og Filippinske uavhengighet.

Spania så krigen, fortsatt, i det 10. Århundre. Den spanske borgerkrigen i 1936 - 1939 koster nasjonen rundt en million mennesker, enten fra krigen, eller fordi mennesker flyktet fra landet. General Franco tar makten over Spania i 1939 og har denne rollen godt forbi den tiden av økonomisk vekst i 1960. Franco ble etterfulgt av Juan Carlos i 1975 som den siste Kongen av Spania som nasjon slått til demokrati.

Når du skal Gå

Spania er et stort land med ulike geografiske og klima regioner. Kulturelt, mange autonome regionene i Spania har så mye variasjon, så vel. Med et så mangfoldig land, og det er ingen dårlig tid til å besøke Spania. Enten du velger å centre din ferie rundt turist årstider, familie fødselsdager eller spesielle anledninger, skole eller pauser i arbeidet, eller sesonger, og du vil finne en del av Spania ganske prime for ditt besøk. Spansk vintre er stor når vi leter etter en lettere turist sesongen, noe som kan bety dypere rabatter på hotell og overnatting. Det er mange hendelser i vinter for å nyte. November er en rolig periode i de fleste deler av Spania som turist sesongen vinder ned. Som Jula nærmer seg i desember, feiringer dukker opp i nesten hver by og by i Spania. Tre Konger Dag i januar er en populær feiring. Februar bringer carnival til Catalonia. Været i de fleste deler av Spania er mild til kaldt i vinter, med ekstra sol i sør.

Sommeren reiser er populært med ferie besøkende. Dette kan komme som en overraskelse, med tanke på været er ganske varmt nesten overalt på denne tiden. Mange lokalbefolkningen gå ut av byen i løpet av sommeren for å unnslippe varmen. Kan bringer San Isidro - festival til Madrid. I juni, reisende besøker Barcelona for å se Sonar Festival og Grec Ytelse Arts Festival. Juli er varmt i de fleste deler, men mange av byens gjøre opp for det med festivaler som Pamplona Bull Run og San Fermin festivaler som feirer nasjonal helligdag. I August, sommeren vind ned, Tomatina Tomat Kampen i Andalusia bringer glede til mange.

Å komme til Spania

Det nasjonale flyselskapet i Spania, Iberia, flyr til de fleste flyplassene i landet. Store flyplass (er) på fastlandet inkluderer Barcelona internasjonale lufthavn, Madrid (Barajas) internasjonale lufthavn, og Bilbao lufthavn, og Malaga flyplass. Det finnes også internasjonale flyplasser på Balearene og Kanariøyene. De fleste flyplasser tilbyr en bilutleie på stedet muligheten til å hjelpe deg å gjøre din ferie mer komfortabel. Du kan bruke et elektronisk søk for å sjekke priser og finne en god deal på bilutleie før du bestiller din reise. Kjøring i Spania vanligvis krever bruk av et kart, så det er best å vurdere å bringe eller leie en GPS - system for din bil leie bil for å sikre jevnest av helligdager.

Å komme inn i og rundt i Spania med jernbane er også praktisk. De fleste store spanske byer har en rail station som kobles til andre destinasjoner. De fleste av linjer føre i eiker ut fra sentrum av Madrid, så reiser mellom Madrid og alle de andre byene er generelt lett. Byer som ikke betjenes av tog kan nås med buss. Buss er en av de mest populære og enkle måter å få tak i om Spania. Busser er budsjett vennlig, så vel. Busser rundt Spania er alle som drives av separate private selskaper, så vær klar over at hver agency selger sin egen billetter og følger en plan. På reise med buss er for det meste hyggelig. Trenere er generelt rent, komfortabelt og effektivt fordi de er privateide.

Steder å Besøke

Det er så mye å se og gjøre i Spania. En kultur - rik nasjon, Spania er full av historiske severdigheter og moderne attraksjoner å appellere til alle typer besøkende. Enten du er ute etter en uformell, morsom ferie med venner, en romantisk weekend med din kjære, eller en morsom familie tur, er du sikker på å finne noe fint å gjøre i Spania.Store og små byer, både tilbyr museer til å lese. Barcelona huser flere museer, som for eksempel Picasso - Museet, mens i nærheten Figueres er hjem til Salvador Dali - Museet, som ikke bare huser verden av surrealistiske kunstneren, men var også designet av Dali - seg selv. I Madrid, Museo del Prado er av verden berømmelse. Dette er Spanias største kunstmuseum og har stykker av nasjonale kunstnere Goya, El Greco, og mer. Guggenheim - Museet i Bilbao, er også verdt et besøk.

Hvis gamle ruiner og arkitektur er din ting, det er mye å elske om Spania. Ligger i sentrum av Barcelona, Antoni Gaudi - arkitektur er ganske en tankevekkende opplevelse, og i Granada, kan du ta i Katedralen i Granada, som rager over byen og ble bygget i 1492. Katedralen i Santiago de Compostela er også oppmerksom på. Ligger i byen, som det heter, er denne gamle strukturen begynte dannelse i 1075. Det virkelig er så mye å se og gjøre i Spania, og denne listen kunne gå på for alltid. Det siste må gjøre er å delta på en lokal festival. Du kan feire Malaga August Rettferdig, toast Cata del Vino vinsmaking i Montilla - Moriles, og feire San Fermin i de fleste byer. Mens nasjonen er mye fokusert på religiøse høytider som Påske/Hellige Uke og Jul, ta et skritt fra tradisjon og nyte Karneval i mange av byene, inkludert Cadiz Santa Cruz de Tenerife på Kanariøyene.

På Reise Rundt I Spania

Madrid er hovedstaden og den største byen med dobbelt så mange mennesker i Barcelona, den nest største. Om førti syv millioner bor i Spania. Noen steder kan du stå på ski i morgen og sole seg i ettermiddag. Du kan også kjøre med okser og få pelted med tomater. For siste nytt om hva som skjer i Spania, kan du gå til nettstedet til Spania reiselivslag.

Spania har mye mer å tilby enn solfylte strender og Costas. Det rivaler Frankrike i form av god vin og utsøkt mat. Oppdag de Asturias med fjellkjeder og klima lignende til Skottland. Oppnevne en utpekt sjåføren og smake på mange forskjellige lokale.

De to mest kjente hendelsene er Pamplona Bull Run, i begynnelsen av juli, og Tomatina Tomat Kampen i August. Men før det, ta turen til Tenerife i februar for karnevalet og festival som feirer Begravelsen av Sardinen. For å finne den festivalen du ønsker å gå til, sjekk her for alle spanske Festivaler og planlegg turen i dag. Biler kan bli tatt til Balearene eller Kanariøyene. Hvis du leter etter en travel øya da Tenerife, Gran Canaria og Mallorca har de fleste innbyggerne, men hvis du ikke ønsker å møte mange mennesker, så få tak i til Tillegg, som har mindre enn ett hundre mennesker som bor der.

Populære Destinasjoner i Spania