Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Murcia

Byen Murcia også gir navn til den større regionen, og er hovedstaden i sør - øst regionen i Spania. Navnet stammer fra den Mauriske "Mursiyah", at byen ble grunnlagt under det Mauriske okkupasjonen av Spania av Emir av Cordoba. Det er bygget på bredden av Elven Segura, og området rundt er kjent for sin frukthager, frukt og blomst vokser.

Gamlebyen - området av byen er nesten helt bilfri, og besøkende kan rusle rundt i de gamle gatene og beundre den praktfulle Katedralen og Markedet de Veronicas. Historien i Murcia er tydelig er mange av sine bygninger, inkludert Almudi Palace og slottet Monteagudo. Broer som går over elva er også en interessant funksjon av byen, og spenner fra det vakre 18. Århundre stein Puente de los Peligros til moderne broer designet av kjente spanske arkitekter.

Ting å gjøre i Murcia

Et besøk til catedral de Santa Maria er et must for alle besøkende til byen, med sin praktfulle utskjæringer i stein, Barokk fasade, og 25 individuelle kapeller i interiøret. Gatene rundt katedralen er full av gode tapas - barer, og en kort spasertur unna ligger det en vakker bygning av Ekte Casino de Murcia, bygget i 1837, men sterkt påvirket av Spanias Mauriske tidligere. Selv om det nå er en privat klubb - det er fortsatt åpen for omvisninger av det offentlige. Bispepalasset i Cardinal Belluga Square tilbyr en svært utsmykket og imponerende frontispiece og fantastisk vegg fresker i interiøret.

Populære Attraksjoner i Murcia

 • Catedral de Santa Maria
 • Mar Menor
 • Museo Ramon Gaya

Murcia har to fremragende museer, både dedikert til lokale kunstnere – Museo Salzillo, som viser arbeider av kunstneren Francisco Salzillo – og Museo Ramon Gaya. Hvis du har organisert car rental da vel verdt et besøk er den watersports complex i Mar Menor, i nærheten av Murcia flyplass, hvor turister kan vann - ski, kiteboard, og ta undervisning i seiling og kajakkpadling.

Kjøre Rundt I Murcia

Kjøring i byen Murcia er en glede i forhold til mange andre spanske byer. Nylig oppgradert veier unngå papirstopp av fortiden, og det er en rekke av tilgang veier som fører direkte til sentrum. Kommer fra Murcia flyplass, en 30 mile drive, ruten følger Autovia del Mar Menor (RM 19) helt til den når A - 30 som fører bilist direkte inn i hjertet av byen. Leie en bil med oss for å få tak rundt i byen og området rundt er tilrådelig, og den beste planen for den besøkende er å bestille leiebil fra Murcia flyplass. Dagsturer til de gylne strendene på Costa del Sol og byene Cartagena og Alicante er alle lett å planlegge fra Murcia med en bil.

Nær Murcia