Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Marbella Sentrum

Marbella er et enormt populært turist sted med reisende fra hele Europa. Det som begynte som en liten fiskerlandsby har vokst til en kosmopolitisk beach resort, og er ett av Costa del Sols beste reisemål. Beliggenhet ved Middelhavet og i mellom Malaga og Gibraltar - Stredet, Marbella ligger ved foten av Sierra Blanca, som dekker om lag 117 kvadratkilometer. Med mer enn 140,000 fastboende, det er det nest mest folkerike kommune i provinsen Málaga, og har et turist - infrastruktur, par excellence.

Til tross for å være berømt først og fremst som en ferie destinasjon for slikker, det er ikke uten sine egne arkeologiske kulturarv, og har flere museer som ikke bør gå glipp av. Grunnlagt av Fønikerne i det 7. Århundre F.KR., det er en håndfull av gjenstander for å bevise sin tilstedeværelse. Likevel, de fleste besøkende hode til Marbella for den hellige quadrumvirate av sol, sjø, sand og sangria.

Ting å gjøre i Marbella

Marbella har gleden søker turist alt de måtte trenge, og har noen verdens - klasse strender, den beste som er Venus og La Fontanilla, som begge er sentralt plassert og svært populært. Portene av Puerto Banus og San Pedro Alcantara ble tildelt blått flagg av Foundation for Environmental Education, for sin høye standard av vann kvalitet, sikkerhet, tjenester og miljøledelse. Utenfor strendene, gamlebyen er sjarmerende, trange gater og hvitkalkede hus, oversådd med statuer, fontener og kirker. Delvis omgitt av ruinene av en gammel Arabisk mur, byen har klart å innlemme nok butikker til å tilfredsstille kunder uten å kompromittere sin historiske integritet.

Populære Attraksjoner

 • Marbella Old Town
 • Bonsai Museum
 • Puerto Banus

En av de gamle bygningene er i Ermita del Santo Cristo. Dateres tilbake til det 14. Århundre, det ligger på la Plaza del Santo Cristo. Full av livlige kafeer og barer, den virkelige overraskelse for første tidtakere er det høye antallet av verdensklasse restauranter, nesten halvparten av som holder minst én Michelin - stjerne. Puerto Banús er svulmende med stor forankret yachter, bringe i det velstående fra hele verden. Marina er et livlig sted om natten når festing får gå. Og det beste av alt er Bonsai Museum, som huser en av verdens fineste samlinger av bonsais, inkludert den prisbelønte Fuji Kyookay Bonsai. Huset noen 300 trær fra 40 ulike arter og med trær mer enn 500 år gamle, det er et must for elskere av hagebruk, og koster bare 3 Euro for å få tak i.

Kjøre rundt i Marbella

Drosjer er vesentlig rimeligere i Marbella, i forhold til resten av Costa del Sol. For det meste, Marbella er lett navigerbare til fots og med offentlig transport, men det er noen veldig pen backroads og landsbyer å utforske som vil kreve bilutleie. Skriv inn din detials i vårt søkeskjema og vi vil sammenligne alle de beste merkene for å finne den beste verdien leiebil i Marbella.

Nær Marbella Sentrum