Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Fuengirola Paseo Marítimo

Fuengirola er en populær by med besøkende som ønsker å kombinere fordelene av city shopping og spisesteder med mer enn 6 miles av sandstrender som tilbyr byen, og tilgang til alle landsbyer, strender og vannsport som tilbys på Costa del Sol. Fuengirola fortsatt har et yrende fiske - port, samt en attraktiv marina hvor du kan arrangere å leie en båt eller dra på delfinsafari, dykking og havfiske. Malaga flyplass ligger bare en femten minutters kjøretur fra byen, noe som gjør det til et fantastisk sted å bo, og bil utleie fasiliteter på flyplassen i seg selv er gode. Samt sjø og sand byen tilbyr også turist historiske steder å utforske, inkludert Castillo Sohail, en Maurisk borg med utsikt over byen, og Romerske ruiner.

Ting å gjøre i Fuengirola

Zoo Bioparc er en attraktiv park og er åpne hele natten i sommermånedene, noe som gjør det mulig å vise sjelden sett kveld dyr. Byen har også mange grønne områder og parker hvor det er hyggelig å vandre når varmen blir for overveldende, og for noe annet de Mijas Aquapark er bare fem minutters gange fra sentrum av byen, og gjør en god dag ut for en familie.

Steder å besøke i Fuengirola

 • Castillo Sohail
 • Fuengirola Marina
 • Zoo Bioparc

Castillo Sohail er like i nærheten til stranden, og befaler også flott utsikt over byen og kysten, så vel som vert for en rekke konserter i sommer. De Romerske ruinene er også verdt et besøk, ligger i Torreblanca slutten av Los Boliches. Og selvfølgelig byen gir tilgang til 150 km med strender og kystlinje på Costa del Sol.

Kjøre Rundt I Fuengirola

Etter å ha organisert din leiebil, får til Fuengirola fra Málaga lufthavn, og kunne ikke vært enklere – E - 15/ A - 7 bringer deg direkte til byen. Det samme motorveien gir tilgang til Marbella i én retning, og Malaga og Torremolinos i en annen, noe som gir turist et utvalg av Costa del Sols beste og det livligste feriestedene å besøke. Det er også verdt å huske på at interiøret har noen spektakulære landskap, og en dag tur til Ronda (tar E15 ut av Fuengirola og deretter A397) inngangsporten til Parque Natural Sierra de Grazalema, vil mer enn tilbakebetale lengre kjøretur.

Nær Fuengirola Paseo Marítimo