Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Pretoria

Billigere Pretoria minivan leie i Sør - Afrika er enkelt med oss. Vi kan også hjelpe til med SUV eller en større MPV, som en 7 og 9 seters minivan. Lagre på publiserte priser ved leie av at mindre eiendom, stasjonsvogn eller en by bil. Ekstra drivere, GPS og barn seter reserveres. Velg billigere minivan leiebil fra Avis, Budget, Kapital, Europcar, Første Bil, Hertz, Sixt og Thrifty, som har alle rabatterte sine vanlige prisene.

Når du er i Pretoria, gå tilbake i tid for en tur til Konsekvenser Museum. Her vil du se en rekonstruksjon av Deinonychus dinosaur som har sett filmen Jurassic Park. Du kan også se mineraler fra hele verden, inkludert moon rock og rock fra Mars.

Hvis du leter etter en billig alternativ med Null Overskudd, så se etter de Hertz og Sparsommelig tilbud, der denne er inkludert, på noen biler som standard. Enveisleie til Namibia og Botswana er mulig, men med ekstra gebyrer gjelder, men er inkludert i leie tilbud. Hvis du kommer ut av timer, vil vi gi en møte og hilse på tjenesten. Vi sørger for at dine minivan utleie får av å få en best mulig start, for at alle viktige stress gratis tur. Vi tilbyr et bredt spekter av mpv - er, inkludert Nissan XTrail, VW Kombi - og VW T5 Microbus.

Nær Pretoria

Brummeria (9,9 km)
Pretoria Øst (10,0 km)
Centurion (12,9 km)
Menlyn (13,3 km)
Midrand (28,3 km)
Rosebank (46,3 km)
Boksburg (48,3 km)