Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Johannesburg Tambo Internasjonale Lufthavn

En by av dramatiske kontraster, mye som Sør - Afrika i seg selv, Johannesburg har vært vitne til noen av landets største triumfer, så vel som sin mest dramatiske feil. Virkelig det bankende hjertet av nasjonen, Johannesburg utvilsomt fortsatt bærer arr av landets turbulente historie og en sterk kontrast mellom fattig og rik er fortsatt i bevis her. Men det er også utvilsomt en by som går sterkt - yrende, flerkulturelt, og fylt med håpefulle selvtillit etter den enorme suksessen til 2010 World Cup. Det er mye å utforske i dette store, moderne storby og utover.

Ting å Gjøre

Byen er en stor en, og du vil finne at det er delt inn i mange forsteder og distrikter. Newtown og Markedet Teater - området er Jo'burg kulturelle rocks, med masse av levende konsertscener å sjekke ut. Braamfontein er livlige og trendy takk til sin destinasjon med universitetene, og på østsiden av byen vil du finne Main Street Liv, Maboneng Politistasjon og Kunst på Main - spesielt bra er det søndag markedet og Bioscope uavhengig kino.

Beste Attraksjoner i Johannesburg

 • Vugge
 • Apartheid - Museet
 • Soweto Township Tur

For shopping, er det ingenting som slår Sandton, hjem til den rikeste i landet, og noen utrolige kjøpesentre. For å lære mer om historien til denne fascinatingly blandet opp i byen, også sterkt anbefalt, er den UNESCO World Heritage Site, Vugge - en av verdens mest kjente hominid fossilt nettsteder, utrolig flytte Apartheid - Museet, og en tur til (sikker deler av) Soweto Township at Nelson Mandela kalt hjem.

Kjører Rundt Johannesburg

Kjøring i Johannesburg er billige takket være lave priser på leiebiler og lave bensinpriser også. Kjøring er gjort på venstre og, som i alle store byer, kan være litt hektisk i sentrum av byen. Prøv å unngå rush hour når du kan. Dessverre, kriminalitet er fortsatt et problem, så det lønner seg å være forsiktig, spesielt i avviklingen områder av byen – holde vinduene lukket og dørene låst. Outwith byen, den store, brede veier er i utmerket tilstand, og kan få deg til mange områder av interesse som nabolandet Pretoria, Gabarone Botswana kapital, så vel som fantastisk 350 km kjøretur fra Jo - burg til en uforglemmelig dyrelivet og naturen i Kruger National Park.

Nær Johannesburg Tambo Internasjonale Lufthavn

Boksburg (5,5 km)
Midrand (18,3 km)
Centurion (31,5 km)
Brummeria (39,3 km)
Menlyn (41,4 km)
Pretoria (43,0 km)