Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Sør Afrika

Sør - Afrika er velsignet med vakre, naturlige landskaper. Men, som besøker Sør - Afrika vil bli en stor moro for deg, hvis du er interessert i å utforske historien til staten. I historien om Sør - Afrika, diskusjon av sivilisasjoner er viktig. Imidlertid problemer som for eksempel rase uenighet er forutsigbar. De tidligste sivilisasjoner i Sør - Afrika er San og Khoe Khoe folk. Den moderne individer som har vært bosatt i Sør - Afrika for 100.000 år.

Historien om Sør - Afrika viser at den langsiktige innbyggere i staten var Bantu å snakke. Det er ulike historiske monumenter i staten, som du bør besøke i løpet av din tur til Sør - Afrika. En av de eldste historiske steder i Sør - Afrika er nord - Kruger National Park. Gjennom årene, nybyggere, og hemmere brukes til å komme i byen. For utfylling av staten, en stor fokus ble gitt for å oppfordre til innvandring. I dag er befolkningen i Sør - Afrika har den blandede raser av Khoisan, hvite kolonister og andre.

Det er bare ett aspekt av historien i Sør - Afrika, og du vil finne ulike andre attraksjoner i staten. Du bør også utforske kolonial ekspansjon, funnet av diamanter, gull og krigen i Sør - Afrika, de tre tiårene av krisen, og døden på grunn av apartheid. En tur til Sør - Afrika vil bli en fantastisk reise i livet ditt, hvis du er interessert i å utforske historien til staten.

Når Du Skal Gå

Sør - Afrika er et solrikt land, og den store mengde av turister kommer til byen når det blir kaldt. De fleste av turistene spør den beste tiden å reise til Sør - Afrika. Siden, det er en overveiende solfylte landet. Derfor besøker staten i vintre er det riktige valget. På grunn av atmosfæren i Sør - Afrika, det har begrenset innendørs oppvarming. Midtsommer i Sør - Afrika er fra juni til juli og midtvinters er fra desember til januar.

Staten kan kategoriseres i ulike klimatiske soner, for eksempel Cape Town og Garden Ruter komme under middelhavsklima. Selv om somrene har en tendens til å bli varm, men regn er veldig usikker i byen, og hvis du planlegger å dra til Sør - Afrika i sommer, så ikke glem å ta din paraply. Den perfekte årstiden for å besøke Sør - Afrika er fra Mars til Mai. Været er moderat i løpet av denne perioden, og du kan unngå det ekstreme været i løpet av denne perioden. På grunn av været av disse månedene, turister kommer til Sør - Afrika i denne perioden.

Transport

Infrastrukturen i Sør - Afrika er godt utbygd og moderne. Veiene i staten er i verdensklasse. Det mest interessante er at luft - og jernbanenettet i Sør - Afrika er regnet som den største nettverk på kontinentet. De store havnene i Sør - Afrika er å tjene som et naturlig stoppested for frakt av varer til og fra Europa, Asia og Afrika.

Antall reisende som besøker Sør - Afrika er økende med tiden, og ifølge myndighetene i staten, er det viktig bidragsyter til turisme i Sør - Afrika er dens transportsektoren. Det totale vegnettet i Sør - Afrika er 754000 kilometer. Den bomveier nettverk er 2400 km. Den omfattende jernbanenettet i Sør - Afrika kommer på 10. nummer i verden. Mer enn 50 flyselskaper som serverer flyplassene i Sør - Afrika og bærer rundt 33 millioner besøkende per år. Det offentlige av staten foretrekker å bruke busser i forhold til drosjer. Den største årsaken er at selv om taxi - tjenester er tilgjengelige i staten. Men de er svært dyre.

Steder å Besøke

Sør - Afrika er regnet som en av de vakreste destinasjonene i verden. Hvis du planlegger å besøke disse fortryllende land i verden, så du må være glad i å vite om de store attraksjonene i staten. Dette landet tilbyr eksotiske kombinasjoner av landskap, historiske monumenter, parker, vakre, naturlige landskaper, og andre store attraksjoner.

Det er så mange steder som du bør besøke i løpet av din tur til Sør - Afrika og her er et par av regioner, som du må utforske i staten. Du bør besøke Western Cape/Cape Town, som er en premium turister reisemål. For å utforske Afrikanere beste spillet reserver og uberørte strender, bør du besøke Kwazulu Natal/Durban i Sør - Afrika. Ikke gå glipp av å besøke Gauteng/Johannesburg, som er den kommersielle og industrielle drivkraft i staten.

Besøk Mpumalanga vil også være et godt alternativ for deg, fordi det vil utsette deg for de mest bedårende skjønnheten i verden. Dette stedet er også kjent som "Paradise Land" i Sør - Afrika. For å bli fascinert fra den kulturelle arven, og flott landskap, bør du planlegge et besøk til Limpopo i Sør - Afrika. Noen andre beste reisemålene i Sør - Afrika inkluderer attraksjoner i Nord - Vest - Provinsen og Gratis Staten.

Driving Tips

Hvis du planlegger å besøke Sør - Afrika, så du bør vite noen grunnleggende regler i staten, særlig kjøring regler. Følgende er noen driving tips, som kan holde deg borte fra å overtre reglene for kjøring i staten. Mens du kjører i Sør - Afrika, bør du holde bilen i venstre veibane. Fartsgrensen er 120 km/h (75 km / t) på nasjonale motorveier og urbane motorveier, 100 km/t (60 mph) på videregående (landlig) veier, og 60 km/t 35 km / t) i bebygde områder.

Det er mange bensinstasjoner eller bensin - stasjoner på alle de nasjonale veiene i Sør - Afrika. Trafikken signal reglene er standard i Sør - Afrika. Det betyr at du kan fortsette hvis lyset er grønt, og du må stoppe, hvis signalet er rød. Hvis signal lyser gult, så bør du bremse ned og stoppe bilen når den går rødt. Hvis du nærmer deg en rundkjøring, så bør du alltid gi til høyre. Du kan parkere bilen på motsatt side av veien overfor møtende trafikk.

Mobile - telefoner er ikke tillatt under kjøring i Sør - Afrika. Du bør alltid drive med låste dører og vesker og mobiltelefoner bør ikke settes på passasjerseter. Hvis du føler deg søvnig eller trett, så du bør ikke kjøre bil. Videre, du bør også studere den veien du planlegger å ta.

Populære Destinasjoner i Sør Afrika