Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Reykjavik Lufthavn

Minivan utleie kan bestilles for både Reykjavek internasjonale og Innenlandske flyplassen, eller senere fra depoter er spredt rundt i byen. SUV - biler er populære for å gå ut for å se vulkaner og varme kilder, så bestill tidlig. Alle våre Islandske minivan leie med kvalitet leverandører, noen som er: Alamo, Europcar, Rute 1, Sixt, eller RAS Biler, så bestill med tillit i dag å vite at du vil få samme kvalitet og service, men på en billigere pris.

Det er to flyplasser som går under navnet av Rekyjavik men litt avstand fra hverandre, så vær forsiktig. Den Innenlandske flyplassen(men også håndterer flybilletter til Grønland) er ganske nær sentrum av byen, mens den viktigste internasjonale lufthavn, kjent som Keflavik, så nær at byen og deretter Reyjavik, er om 50kms unna. Den IATA - koder er KEF (internasjonale flyplass) og RKV (innenlandsreiser). Hvis du leter etter en billig flyreise fra London til New York, så Icelandair er vanligvis en av de billigere, så du bør se nærmere på stoppestedet reglene for å se om du kan tilbringe litt tid der. Hvis du ikke får til å gå lenger unna enn flyplassen, for så å være kul og sjekk ut på forhånd hva er Island, ved å gå til Island Tourist Board nettsted.

Dra nytte av boken nå med små innskudd og betaling 5 dager før samling. Ønsker å hente bilen i Reykjavik og la et annet sted på Island? Ikke noe problem så få et tilbud og bestill i dag som priser kan endre seg.

Nær Reykjavik Lufthavn