Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Island

Island fjellrike øy land som sitter i Atlanterhavet. For billige minivan leie på Island, kan vi tilby rabatt på leie priser med Dollar/Thrifty, Geysir og Sadcars, men samme kvalitet biler og service. Se for free Sat Nav tilbud fra Dollar/Thrifty Det gir forlokkende utsikt over isbreer og ærefrykt - inspirerende landskap. Selv om det ikke er en stor plate av is, breer gjør dekke rundt 10% av landet selv : gi den et unikt navn.

Hvis du finner deg selv reiser nordover fra Islands hovedstad og største turist - hub og største flyplass, Reykjavik, du vil få oppleve øde landskap og nyte en av en slags opplevelser. Island som reisemål nær Polarsirkelen vil gi begge disse tingene i overflod. Island og et par andre Skandinaviske land er hjem til merkelige fenomen, som den beryktede 'nordlys', så vel som å være et sted som er kjent som "The land of the midnight sun". Her solen ikke fullt forsvinne før stiger igjen.

Når du er på Island

Sett i det Nordlige Atlanterhavet, Island gir deg mer av en grønn minivan leie ferie enn is. Du kan kjøre din leiebil over hele øya for å se de mange vakre severdigheter Island har å tilby, inkludert: Den Blå Lagune, Domadulur Valley, Geysirer og Gullfoss.

Den viktigste innfallsporten til Island er og Reykjavik Keflavik flyplass. Keflavik airport ligger bare noen minutter fra byen Reykjanesbaer og en førti minutters kjøretur ved leie av bil til hovedstaden hovedstaden Reykjavik. Alle de store minivan utleie selskaper som har skrivebord inne i ankomsthallen på Keflavik flyplass. Også skaffe biler på disse flyplassene: Akureyri, Egilsstadir, Hofn, Keflavik, Isafjordur, Rejkjavik, Saudarkrokur og Vetsmannaeyjar.

Volcano Se: vulkanen Katla har vært buldrende. Eksperter sier, det kan være det største vulkanutbruddet på over hundre år. Med et krater over 6 km bredt og økt aktivitet nylig, eksperter forventer noe å blåse før eller senere.

Populære Destinasjoner i Island