Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Keflavik Lufthavn

Keflavik er en liten by som ligger i sørvest - Island og kan lett utforskes til fots. Hva er det som gjør det så flott er at det gir tilgang til den internasjonale flyplassen, og fungerer også som et flott sted å starte reisen gjennom den store land på Island. Island har for lenge siden blitt en grense for friluftsliv og en overflod av dyreliv.

Det vennlige folk på Island gir et innbydende inngangsparti til de som velger å utforske sine fjellrike landskapet, dusinvis av ekspedisjoner på områda rundt om i landet, og et flott uteliv og byliv. Siden det 16. århundre, Keflavik har vært kjent som en av de beste stedene på Island for fiskeindustrien, noe som ytterligere presset det å ha en så sterk følelse av fellesskap i dag. Med kjølige somre og ikke så harde vintre, Keflavik er et flott sted å bo før krige ute i hardere klima at Island er beryktet for.

Vi tilbyr kvalitet rabatterte minivan leie på Keflavik flyplass. Dette inkluderer et bredt spekter av eiendom, biler, SUV, MPV og minivans.Gratis Sat Nav - Se for GPS - logo ved noen av de Alamo kjøretøy, som Sat Nav inkludert i prisen. Heldigvis, hvis du finner deg selv i Island har du en overflod av store stasjoner å reise. Island kan være liten i forhold til andre land, men det er størrelsen er lett gjort opp for med en utrolig natur og dramatiske natur. Keflavik til landets hovedstad Reykjavik er bare 45 minutter på Rute 41. De fleste begynner sin stasjonen for å Blue Lagoon til å slappe av i den berømte spa og deretter reise nordover til Landmannalaugar å få fengslende utsikt over Vatnajoukull National Park. Et annet alternativ er å gjøre din vei til den beryktede ringveien.

Ringveien er også kjent som Route 1 og er 800 km og strekker seg over circular hele hele hele landet. På den beryktede ringveien, vil du få en sjanse til å se noen av Islands mest berømte severdigheter som Seljalandsfoss og Skógafoss fossefall samt Jokulsarlon breen lagunen. Du kan også ta turer ut til steder som Den Gylne Sirkel på vei fra Reykjavik. Her, vil du passere Thingvellir nasjonalpark, se geysirer på Strokkur er Fludir Campingplass og også se Europas største foss. Den fantastiske fossen Gullfoss er absolutt verdt hele hele turen til Island, som er å se Stokkur bryter ut hvert 10. minutt.

Dette er den viktigste internasjonale lufthavn, med IATA - koden av KEF, som startet livet som en stoppested under andre VERDENSKRIG. Hvis du trenger mer informasjon om flyplassen gå til den offisielle nettsiden til Keflavik lufthavn. Flyplassen er rundt 30 km fra hovedstaden, men bare et par for byen Keflavik seg selv, som er en liten by i sør - vest kysten av Island. Navnet betyr Drivved Bay. Men lokalt er det også går under navnet Beatles - Byen, men vi tror ikke noen Scouse musikere fikk det. Jeg tror de hadde bare en masse se en liker på den tiden.

Land Rover Defender er skreddersydd for den robuste territorium, men sjekk forsikring om å gå av veien, så hvis det er greit, det kan bli kostbart hvis noen skader på undersiden. Andre biler som denne på tilbud, er det Durango, Grand Vitara og Audi 5. Greit å samle bil på en destinasjon og tilbake til en annen.

Nær Keflavik Lufthavn

Keflavík (3,7 km)
Hafnarfjörður (33,3 km)