Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Inverness Lufthavn

Inverness er ofte kjent som hovedstaden i det Skotske Høylandet, og det er også den nordligste byen i STORBRITANNIA. Dens historie er sterkt knyttet til at av Skottland, med den første bosetningen på nettstedet som tilfluktssted for Pikterne, eldgammel rase som budde i Skottland og herja Romerne. I nærheten av Culloden Moor, området av det historiske slaget som Bonnie Prince Charlie og hans hær ble rutet, og Jacobite opprøret tok slutt.

Inverness Castle (Slott) (slott), og rager over byen og Elven Ness tilbyr en fredelig balanse til fortellingen om slaget og erobring som slynger seg gjennom byen. Inverness airport har gjort en betydelig forskjell på tilgjengelighet og velstand i byen, som gir utgangspunkt for å utforske den dramatiske landskapet i Høylandet og på Øyene. Alle besøkende som ønsker å utforske attraksjonene rundt byen, så vel som å utforske byen i seg selv, og finne de beste tilbudene på våre nettsider vil gi et valg av leiebil for en tur i Høylandet.

Som en av de eldste byene i Inverness i Skottland har et vell av historie å utforske. Inverness Historiske stien leder deg forbi fascinerende by hus, gjennom den Viktorianske Markedet, ned til elven med sin suvenirbutikker og rolig utsikt. Inverness Castle (slott) er en imponerende rød sandstein byggverk bygget i det 19. Århundre, selv om det har vært et slott på nettstedet siden det 12. Århundre.

Steder å besøke i Inverness

 • Inverness Castle
 • Groam House Museum
 • Victorian Markedet

Den Viktorianske Markedet huser noen unike lokale butikker, og har attraktive dekket arkader. For alle med familie forbindelser til Skottland, Familie Historie Highland Arkivet gir en fascinerende utsikt over historien av klaner, Highland clearances og påfølgende utvandring. Den Groam House Museum, 15 km nord for Inverness, er det eneste museet i Storbritannia viet til historien om Pikterne, og huser en unik samling av Piktiske utskjæringer og steiner. Ikke langt fra Inverness ligger i Loch Ness, og noen mennesker kan motstå et besøk bare for sjansen for et glimt av den legendariske monster – og Loch seg selv er utrolig vakker.

De fleste besøkende kommer med fly, og ingenting er enklere enn å arrangere leiebil fra Inverness flyplass. Valg av veier inn i og ut av byen er begrenset, så det er enkelt å navigere deg rundt i området, selv om noen av de mindre brukte og smale svingete veier kan være utfordrende for drivere mer vant til å kjøre i bymiljøer. Stasjonen på A96 fra flyplassen til byen vil ta deg forbi stedet hvor Slaget ved Culloden og gir fantastisk utsikt over Beauly Firth. En tur verdt å ta med er nord i Inverness, på tvers av Beauly Firth på A9 til Cromarty Bridge, noe som gir pust - tar glimt av kystlinjen og fjellene.

Minivan Leie

Dra nytte av våre billige leiebil Inverness airport tilbyr. Inverness airport ligger i Dalcross som er tretten kilometer nordøst for byen Inverness i Skottland. Flyplassen er den viktigste inngangsporten for reisende til nord - Skottland har et bredt utvalg av planlagte løsninger for alle i hele STORBRITANNIA og Irland. Nesten seks hundre tusen passasjerer passerte gjennom flyplassen i 2009. Inverness er kjent som hovedstaden i Høylandet, og det er blant de raskest voksende byer i Skottland. Det er noen fantastiske attraksjoner i byen og omkringliggende regionen, og det tilbyr en utmerket base for touring høylandet. Det er ingen mangel på rom med et bredt utvalg av bed og frokoster og hotell i Inverness. På mange av skiltene veien nær Inverness, vil du oppdage den Skotsk - Gælisk vokabular. Fem prosent av befolkningen i området snakker dette språket. I Gælisk, navnet Inverness betyr munningen av elven Ness.

Inverness som primært knutepunkt i det skotske Høylandet har utmerkede transportforbindelser til det omkringliggende byene og til de andre primære metropolitan områder i Skottland. Det er en nasjonal flyplass som ligger kun et par mil utenfor byen. Fra her er det fly til flere Skotske øyene og til Edinburgh, Dublin og London. Sentralbanestasjonen ligger i sentrum av byen og bare en fem minutters spasertur fra den primære shopping område. Du er i stand til å få en direkte tog fra Inverness til Edinburgh, Perth og Aberdeen. Det er også forbindelser til andre sentrale byområder og tettsteder i Skottland. Busstasjonen ligger et par minutter fra jernbanestasjonen igjen i sentrum av Inverness. Du vil finne busser som kobler Inverness til de viktigste storbyområder i Skottland, for eksempel et billig hotellrom i tjenesten drives av Megabus.

Det er også ruter som er levert til omkringliggende byer som blant annet Fort Augustus og Fort William. Urquhart castle (slott) er om lag femten kilometer fra Inverness på veien til Fort William, og er pent verdt et besøk. Selv om slottet i hovedsak ble ødelagt hele Jacobite wars er det fortsatt mye å oppdage. Etter en kort presentasjon på å skrive inn komplekse du er i stand til å hente ut og utforske flere nivåer av slottet ruiner. Det er også en fantastisk titt på Loch Ness siden slottet sitter over loch på sin forhøyet nettstedet. Loch Ness er den mest berømte loch i Skottland og på tjue to og en halv mil lang tid det faktisk har mer vann enn alle innsjøer i England sammen. Det finnes en rekke båtturer tilgjengelig hver fra Inverness og Fort Augustus, som tilbyr den beste måten å se Loch Ness.

Det er også informasjon som er tilgjengelig på historie og mystikk av den kjente loch på Drumnadrochit visitor centre. Sørg for at du pack et par av kikkert hvis du ønsker å prøve og se innsjøer mest berømte innbygger, Nessie.

Billig Leiebil

Inverness flyplass ligger 8 km nord - øst for byen Inverness i det skotske Høylandet. Det er den viktigste flyplassen for reisende til Nord - Skottland, og har et stort utvalg av planlagte tjenester til og fra destinasjoner i hele STORBRITANNIA og Irland. Tilbyr flybe er det største flyselskapet i Inverness, men andre store flyselskaper som EasyJet og Thomson Airways kjøre reiser ut av det.

Hvis du har lyst til å ta i naturskjønne veier i Høylandet så det er ingen bedre måte å gjøre det deretter i en leiebil. Vi henvender seg til alle som kjøreferdighetene dine behov, inkludert ting som satellittnavigasjon og barn sitteplasser, og hva mer er alt dette kan gjøres før du har kommet til Inverness. Dette betyr at så snart du har landet og gjenvunnet din bagasje du kan hente nøklene og være borte fra flyplassen i løpet av minutter. Vi kontrollerer alle på bilutleie selskaper i Inverness til å få deg de beste tilbudene på et bredt utvalg av kjøretøy.

De selskaper som opererer i Inverness flyplass er: Avis og Europcar. Begge disse kan bli funnet inne i terminalbygget og er skiltet i tilfelle du har problemer med å finne dem. Når de har gitt deg nøklene til din leiebil vil de henvise deg til stedet hvor bilen er parkert.

Veibeskrivelse

Hvis du kommer fra sentrum av Inverness denne reisen tar bare 15 minutter. Denne korte rute er via A96, som du trenger for å følge siste snu for Tornagrain og en rundkjøring før du tar den neste til venstre. Etter å ha slått bør du se rullebanen og terminal i avstand og kan bare kjøre mot dette.

Nær Inverness Lufthavn