Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie East Midlands Lufthavn

East Midlands airport ligger i landsbyen Castle Donington, 8 km sør - øst for Derby, 20 km nord for Leicester og 14 km sør - vest for Nottingham. Flyplassen er den 12. travleste i STORBRITANNIA, og er et knutepunkt for lav billettpris flyselskaper som Bmibaby og Ryanair samt Thomson Airways og Thomas Cook.

Med East Midlands som ligger noen få miles away fra en stor by er det anbefalt at du har en leiebil som en enkel måte for transport. Leie en bil, betyr det at du kan ta turer opp til Manchester eller Sheffield eller ned til Birmingham veldig enkelt. Vi gjør pre - bestille en leiebil utrolig enkel og sparer deg for å måtte velge en bil når du har kommet til East Midlands. Fortell oss din dato for ankomst og avreise, og vi vil finne deg den beste utleie av biler til rimelige priser.

East Midlands airport har slått seg sammen med Europcar, og Nasjonale, som deres leiebil - leverandører, og disse er skiltet hele terminalen, slik at du ikke vil være i stand til å gå glipp av dem. Når du har bestilt gjennom oss enten selskapet vil sende deg en bekreftelse på e - post som gir deg veibeskrivelser til selskapet dusj i alle fall. Når du har plukket opp nøklene fra pulten sin og de vil peke deg i retning av bil - parken, som holder din bil.

Veibeskrivelse

Hvis du kommer fra Nottingham eller Nord - deretter vil du trenge å få på A453 og gå gjennom 2 rundkjøringer før du tar 3dje avslutt ved rundkjringen neste på Ashby Road/A453 på vei til Castle Donington. På grunn av størrelsen av landsbyen målet for flyplassen vil bli tydelig når du har gjort dette til å snu.

Hvis du kommer fra Leicester eller Sør - da vil du reise nordover M1 før du kan gå av på Krysset 23a mot A453/A50/Stoke. Fletter inn A42 og deretter ta 2dre avkjrsel til rundkjringen på Ashby Road, på vei til Castle Donington.

Sammenlign minivan leie på East Midlands lufthavn og bestill i dag.

Om East Midlands airport

Dette er bare noen av byene i East Midlands airport serverer: Derby, Leicester og Nottingham. Den IATA - koden er EMA. Vinneren av en Grønn Fotavtrykk Prisen, East Midlands airport er ledende i å endre flyplass (er) til mer grønnere steder. Det var den første United Kingdom flyplassen for å tjene den internasjonale miljøstandarden.

Vindturbiner er også på trappene med en plan for å få 10% av flyplassen kraftforsyning fra vinden. I ytterligere alle flyplassen biler vil bytte til en alternativ brensel, inkludert bio - diesel og elektrisk. Kontorene til fire store minivan leie operatører er beleilig plassert i ankomsthallen området i East midlands - terminal bygningen, inkludert Alamo minivan hire, Europcar og Sixt minivan - utleie. Har vi økonomi, kompakte biler og varebiler til leie som starter så lavt som €12,00 per dag, og som inkluderer flyplassen, avgifter og MVA.

Prisen inkluderer også ubegrenset kjørelengde og tredjeparts ansvar forsikring, bil tyveri beskyttelse og en kollisjon skade fraskrivelse med en £500 overflødig. Det overskytende kan bli redusert til null ved kjøp av våre ekstra dekke, slik at du kan leie en bil uten overflødig. Noen av de mange biler på tilbudet inkluderer Citroen C1 1.1, VW Polo Bluemotion, Citroen Picasso, gå grønn med Toyota Prius Hybrid 1.5 eller trenger ekstra bagasjeplass og velg deretter VW Passat Estate. Vi har et godt utvalg av MPV - er som vil sete 7 passasjerer inkludert Kia Sedona, Opel Zafira og Citroen C4 Grand Picasso. Alle bilene er på flyplassen med Nasjonal slik at ingen trenger å ringe og vente bare gå direkte til utleie skranken i ankomsthallen, og bilen vil være venter.

Nær East Midlands Lufthavn

Derby (14,5 km)
Nottingham (18,4 km)
Leicester (25,0 km)
Mansfield (36,9 km)
Coventry (47,8 km)
Rugby (49,6 km)
Walsall (51,4 km)
Birmingham Nord (55,4 km)
Birmingham Sør (55,9 km)
Birmingham Vest (63,5 km)