Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Aberdeen Lufthavn

Skottlands tredje største by, Aberdeen kan virke fjernkontrollen for den internasjonale reisende forsøker å utforske Storbritannia fra en base i London. Men det tar bare et par timer for å få det på toget fra Edinburgh, og er en vakker by på takket være sin granitt arkitektur som, hvis du er heldig nok til å se i solen, bokstavelig talt skinner. Nordsjøen olje - penger har gjort Aberdeen er en velstående by, med en av de laveste arbeidsledighet i STORBRITANNIA. Dette velstand har fostret en utmerket Universitetet kultur og lav kriminalitet, og fossilt brensel næringsliv har tiltrukket seg innvandrere fra hele verden, utlån Aberdeen en noe overraskende kosmopolitiske luft. Ligger på den nordøstlige kysten rundt 120 kilometer nord for Edinburgh, i rekkene av sin 220,000 innbyggere er blitt større med langt færre turister enn det fortjener

Ting å gjøre i Aberdeen

Aberdeen kan ikke tiltrekke seg den samme oppmerksomheten som Edinburgh, men det er et flott sted å stoppe for et par dager på en tur i Skottland, og fungerer spesielt godt som en base for å utforske Grampians og resten av det skotske Høylandet. Besøkende vil se slott aplenty, og en tur til den lokale whisky destillerier er viktig.

Topp 3 Må Se: Aberdeen

 • Aberdeen Harbour
 • Aberdeen Art Gallery
 • Maritime Museum

Golfere er godt tjent, og sentrum av byen og tilbyr kulturelle herligheter fra Lemon Tree teater til Satrosphere Science Centre, Skottlands første en slik etablering. Fotball - elskere bør ta i et Aberdeen kamp på Pittodrie – Dons' fans er kjent i hele Skottland for deres religiøsitet og engasjert deltakelse.

Kjøre Rundt I Aberdeen

For en skikkelig titt på nord - Skottland, fly til Aberdeen fra London, Edinburgh, leie en bil og tilbringe tre eller fire dager for å utforske de imponerende landsbygda i mellom kvelder i "Granite City". Leiebil fra Aberdeen flyplass er tilgjengelige fra oss; å ha din egen transport er den beste måten å nå andre høydepunkter som Inverness.

Nær Aberdeen Lufthavn

Aberdeen (8,7 km)