Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Madrid Sentrum

Spania ' s hovedstad og største by er hjem til 3,3 millioner mennesker, og nesten det samme igjen i større byområde. Like nordøst for centrepoint av den Iberiske Halvøya, Madrid er varmt og tørt om sommeren, og med året solskinn. Mildere Våren og Høsten er ideelle ganger for å besøke, så det er mye å se og gjøre på foten. Som monarchical maktsentrum, Madrid har en fantastisk Slottet og mange av middelalderens arkitektur ved modernistiske bygninger som serverer den frenetisk tempo i livet her.

Cosmopolitan, gay - vennlige, og kommersielt drevet, Madrid ligger ved siden av Berlin, London og Paris som en av de store progressive byene i Europa, og med sin typiske 8 - 10 timers arbeidsdag kanskje aksjer mer til felles med sin kontinental kolleger enn de mer laid - back, siesta - observere byer andre steder i Spania.

Ting å gjøre i Madrid

De fleste turister som " første port av samtalen er Puerta del Sol, plaza og bankende hjertet av Madrid. Gateartister, politiske demonstrasjoner, og lommetyver – noe av det du ville finne i Oxford Circus, i utgangspunktet. Det er langt fra den eneste offentlige rom. Madrid er fylt med slike firkanter, som Plaza Mayor, som har vært arena for alt fra tyrefekting å symfonier og offentlige henrettelser. Plaza de la Villa er et annet høydepunkt, og var den viktigste plassen i Madrid i løpet av Middelalderen. Den ekte gleden av byen ligger i vandre mellom disse Torg til solen går ned, før du drar for en velfortjent cerveza og tapas, men sørg for å besøke minst et par av byens mange museer.

Beste Attraksjoner i Madrid

 • Prado - Museet
 • Puerta del Sol, Madrid berømte hub
 • Plaza Mayor city central plaza

Museo de America utstillinger tusenvis av gjenstander fra pre - koloniale ganger i hva er nå Latin - Amerika, samt elementer fra den spanske erobringen. De fleste av informasjon plaketter er i bare spansk, så det kan være lurt å ta en oversettelse bok eller venn. Det er et vell av kunstgallerier og kan skilte med noen av verdens mest høyt ansett arbeider (inkludert picassos Guernica) og regal hjem åpen for publikum, og fotball - fans vil ikke ønske å gå glipp av den spektakulære Bernabeu fotballstadion, hjemmebanen til Real Madrid. Men som du vil oppdage, disse kulturelle tungvektere er egentlig ikke hva Madrid handler om. Å komme til tak med den livsstilen av madrilenos innebærer å henge i kafeene og terrazas, og slåss deg vei gjennom den søndag Rastro - markedet.

Kjøre rundt Madrid

Madrid trafikk system er komplisert og krever nøye planlegging for å forhandle hvis du aldri har vært. Når du får til flyplassen, leie bil fra oss slik at du kan reise inn og ta dagsturer ut av byen. Men å komme seg rundt i byen i seg selv er best gjøres til fots og med offentlig transport, som lunger er et stort problem i rushtiden og ferie perioder, veiarbeid er tilsynelatende endeløs og parkering i sentrum er et lite mareritt.

Nær Madrid Sentrum