Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Benidorm Sentrum

Benidorm er et badested på Costa Blanca i den spanske provinsen Alicante. Det er godt kjent for dens forbindelser til STORBRITANNIA; befolkningen er delvis består av Britiske pensjonister, og ferie - gjør Briter strømmer det i løpet av sommermånedene. Ja, det ble bygget som en kompakt resort for å imøtekomme den voksende turist markedet i Sør - Spania i løpet av 60 - tallet, og siden da har det sakte spredd seg vest.

Det er kjent for høye hoteller og leilighetskomplekser som tjener den økonomiske og pakke - ferie markedet, selv om Benidorm, og har nylig gjennomgått en transformasjon og nå tiltrekker seg turister til førsteklasses hoteller og spa - komplekser. Som et resultat, Benidorm har transcendert '18 - 30' omdømme det hadde i løpet av 80 - og 90 - tallet. Og fortjent det: byen har noen fantastiske tree lined gater, potted med barer og restauranter, mer enn 41,000 hotellet senger og et pulserende sommer natteliv. Dagtemperaturer faller sjelden under 18 grader Celsius, selv i vintermånedene.

Ting å gjøre i Benidorm

Blant Benidorm største aktiva er 4 kilometer med Blått Flagg - strender som tiltrekker seg spansk, tysk, italiensk, fransk og, ja, Britiske turister hele året. Juvelen i kronen har til å være Playa Levante, men for en mer sedate rute til den stråler, mange besøkende plumpe for Playa Poniente, som så en 13 millioner Euro overhaling i 2009, legge til en fantastisk promenade og boardwalk.

Topp - Attraksjoner i Benidorm

 • Benidorm Palace
 • Terra Mitica temapark
 • Terra Natura, en populær zoologiske theme park

Som et formål bygget beach resort, alt er rettet mot det gøy i solen, så kulturelskere på jakt etter historiske steder av interesse er beste vei til Andalusia eller nord - Spania. Likevel, de omkringliggende byer og landsbyer som er verdt å utforske med bil, og tilbyr en smak av provinsielle Spania (spesielt den vakre gamlebyen i Altea, kun 12 km unna), og det er et beskjedent attraktive kirken i gamlebyen i Benidorm, i seg selv. Bilutleie i Benidorm er relativt billig og lett tilgjengelig. Selv om det ikke er nødvendig for et strengt beach - basert ferie, og de mer eventyrlystne turist kan få kløe å forlate rammen av byen og se mer trangsynt deler av regionen.

Kjøre rundt i Benidorm

Å utforske det omliggende områder ordentlig, bilutleie i Benidorm er viktig. De beste walking ruter er vel verdt å kjøre til – omliggende landsbyer som Finestrast og Albir krever transport, og selv om busser er tilgjengelige, og ingenting slår å ha din egen transport. Vi har et omfattende utvalg av kjøretøy – besøk deres hjemmeside for å lære mer om leiebil i Benidorm.

Nær Benidorm Sentrum