Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Upington Lufthavn

Bestill din lave kostnader minivan utleie i Upington flyplass. Velg fra utleie selskaper som har Første Bil, Avis, Budget, Europcar, Hertz, Sixt og Storm, som alle har null overskudd valg og Sat Nav. Alle av dem å holde sine biler på flyplassen, med et utvalg som inkluderer SUV, Dobbeltklikker du Kan og syv og åtte sete minivans. Ubegrenset kjørelengde og endringer gratis kommer som standard. Du får valget mellom å betale litt mer for å ha Null Overskudd på bilen, som er verdt å gjøre. Hvis ikke, kan du kjøpe overskytende dekning fra Allianz i vår bestilling.

Upington er en liten og avsidesliggende flyplassen betjener Nord - Kapp - Afrika og lang sikt non stop flyreiser til Europa. En leiebil er viktig og Parkering på Upington flyplass er gratis.Flyplassen har æren av å være den lengste rullebanen på 4900 meter, bygget for å huse den store Boeing 747. Upington flyplass tidligere ble opprinnelig kalt Pierre van Ryneveld flyplassen, men nå med sin lange rullebane, vil det bli en stor last knutepunkt for det Afrikanske kontinentet.

Hvordan Reservere? ved å betale en liten innskudd med balanse betaling betales lokalt direkte til minivan utleie leverandør. Hvis du fortsatt gjøre ditt sinn opp og skriv deretter inn minivan leie krav og motta en online quote for minivan leie i Upington flyplass. Gratis endringer er tillatt, og ved avbestillinger uten kostnad, er mulig, men tid begrensninger gjelder, så sjekk nøye.

Nær Upington Lufthavn

Upington (5,4 km)