Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Kimberley Lufthavn

Sammenlign minivan leie på Kimberley flyplass i Sør - Afrika. Du kan bestille med lokale selskaper som Sixt, Først og Økonomiske, til rabatterte priser, gjennom vårt nettsted. Kimberley er kjent som Byen Som Glitrer, og er hovedstaden i Nord - Cape - Provinsen. Først og fremst kjent for sin diamond mines grunnlagt av De Øl brødre, men har mange andre attraksjoner, plassert i utkanten av Kalahari - Ørkenen, med det er mange spill forbeholder seg retten, både privat og nasjonalt. Den Augrabies Faller i nasjonalparken, på bredden av Orange River, som har rafting, kanopadling, fly fishing etc. Også Kamfers Dam, som er berømt for sine mange tusenvis av flamingoer. Det er en teori om at dette var stedet for opprinnelsen av mannen.

Nå som du har sett de Store Hull, stedet for De opprinnelige Øl mine, valgene åpne opp for deg nå, som til hvor du skal gå er uendelige. Spillet ser, golf, vingårder, kanskje en og annen tur på en av de mange turstiene, men ikke glem de sier gang besøkt, Sør - Afrika (En Verden I Ett Land som pleide å være der mottoet), vil trekke deg tilbake igjen og igjen. Ikke glem kameraet.

Kimberley airport ligger i Norther Cape ser ut på landing for den store hullet som har blitt kuttet ut av år av landet mining å søke for de rike gnisten av diamanter. Kimberley er fjernkontrollen med en svak vei - og togforbindelser så det beste er å bestille en leiebil på forhånd for å hjelpe utforske dette rike landet i Sør - Afrika. Ta deg tid når du besøker Kimberley til å suge opp den lokale stemningen beste observert i det lokale kunst gallerier, barer, restauranter og mange andre nye og spennende attraksjoner venter på å bli opplevd.

Hvordan Reservere? ved å betale en liten innskudd med balanse betaling betales lokalt direkte til minivan utleie leverandør. Hvis du fortsatt gjøre ditt sinn opp og skriv deretter inn minivan leie krav og motta en online quote for minivan leie i Kimberley flyplass. Med alle hodepine av å arrangere turen til Kimberley la oss ta noen av byrden av ryggen din. Bare la oss få vite hvilken type leiebil du trenger, dvs. økonomi, jeep, 4x4, limo, bobil etc. varigheten av leie, og vi vil gjøre resten for deg.

Nær Kimberley Lufthavn

Kimberley (1,3 km)
Kimberley (7,0 km)