Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie George Lufthavn

Sammenlign billige minivan leie på George airport, Sør - Afrika. Bestill at SUV eller MPV for opptil 9 personer. George ligger på kysten mellom Cape Town og Port Elizabeth, og fungerer som en inngangsport til den Sør - Afrikanske Garden Route. Det nestles nedenfor Outeniqua fjellene. Fjell, strender og skog som danner Garden Route er best verdsatt av bil. selv om en turbuss er en annen måte å se det. Få til å sitte på en Struts når du pop i en Ostrich farm. Deretter spiser man, som kjøtt er veldig bra. George er et bra sted å gå hvis du liker golf, som det er ganske mange championship - baner rundt om i området, med Fancourt å være den best kjente.

Stasjonen til Plettenberg Bay, og stopper på Signal Hill for å beundre utsikten. Om bord i en båt for en tur rundt i Plettenberg Bay. Hvis du er på hell, vil du komme i nærheten av hvalene i deres naturlige habitat. Videre er Robberg naturreservat. Hvis du føler deg energisk, ta en tur, eller bare nyte den fantastiske naturen og flora. Bygget i 1977, George airport har vunnet flere priser for effektivitet. Om en halv million passasjerer kommer inn i denne lille flyplassen hvert år. Flertallet er turister som ønsker å følge den berømte Garden Route. Informasjon kiosker ligger i terminalbygget, og vil hjelpe deg med eventuelle reise - relaterte spørsmål.

Vi tilbyr minivan leie i Sør - Afrika, med disse minivan leie leverandører: Budsjett, Comet og 1. Minivan Utleie. Mer enn én pris tilbys, slik at du kan velge. Det er billigere pris, med overflødig, eller Null Overskudd. En måte kan være gjort i Sør - Afrika og på tvers av landegrensene.

Nær George Lufthavn

George (7,6 km)
Knysna (61,5 km)