Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie East London Lufthavn

Billige minivan leie på East London airport, Sør - Afrika med et utvalg utleie leverandører. Alle minivan leie kiosker er i terminalbygget, disse inkluderer alamo, Avis, Budget, Europcar, Hertz, 1. Bil, National og Sixt. East London airport, Sør - Afrika er et lite opptatt flyplassen, i Eastern Cape Provinsen i Sør - Afrika, et par kilometer fra den ville kysten. Det ligger 9 km. vest for sentrum. Flyplassen gjennomgår store rehabiliteringer, som vil nesten doble det er kapasitet. Eastern Cape - Provinsen har en blomstrende økonomi. En av det viktigste eksport er ananas. Naturen er fantastisk, og byen, som nå heter Buffalo Byen har mange attraksjoner, inkludert viktige museer.

Det er mange fine restauranter og steder av underholdning, bare noen få miles fra den ville kysten med det fantastiske strender. Dette er slags sted du vil virkelig sette pris på fordelene av en innleid bil.

Bare et lite beløp for å sikre din minivan utleie. Ingen kreditt - eller debetkort kostnader gjør minivan utleie i East London airport rimelig og billig. Minivan bilutleie selskaper som har skrivebord på flyplassen utenfor ankomster, med biler parkert i nærheten i parkeringsplass på motsatt side av terminalen. En internasjonal Lisens ikke nødvendig, bare førerkort fra hjemlandet. Hvis lisensen er utstedt i NORGE, vil du trenger begge deler. Husk, minimum kjøring alder i Sør - Afrika er tjue tre år gammel, med et minimum av to år driving experience. Ledelsen driver også ha et kredittkort som sikkerhet innskudd(noen ganger to på større kjøretøy).

Hvis du reiser i en gruppe, kan vi tilby Ford Galaxy eller lignende, som har plass til sju passasjerer og har plass til bagasje. For mindre grupper vi har Ford Focus, som vil få deg rundt i byen i komfort og stil.

Nær East London Lufthavn

Øst London (3,2 km)
Wynberg (20,7 km)