Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Durban Internasjonal Lufthavn

For minivan utleie i Durban flyplass, vi sammenligne kvalitet minivan utleie selskaper, for eksempel Comet, Budget, Europcar, Sixt og 1. Minivan Utleie. Alle biler leveres med ubegrenset kjørelengde, sammenbrudd og alle de vanlige fordelene med Knyttneve bil tilbyr to pakker, så du kan få Null Overskudd inkludert. Durban, i Kwa Zulu Natal, ligger på østkysten av Sør - Afrika, og det er strendene er vasket av det varme Indiske Hav. Durban har ypperlige gylne strender, spillet parker og awesome nærheten Drakensberg fjellkjeden. Kjør langs miles av kystveien og strender å Umhlanga Rocks og den lille kystbyen Amanzimtoti.

Prøv og tiden din tur til å sammenfalle med stor Sardin Migrasjon. Dette er når store skoler av sardiner er jaget av delfiner, haier, fugler, fiskere og TV - kameraet mannskap. Toppen av listen av vannbaserte aktiviteter er, snorkling, dykking, surfing eller utforsking av undersjøiske skipsvrak. Durban vil ikke skuffe. Durbs er hjem til noen av førsteklasses restauranter. En av de mest kjente er Spiga d ' Oro. Hvis du ønsker et måltid med en vise, og deretter prøve Roma Roterende Restaurant. God italiensk mat, i tillegg til en fantastisk utsikt over Durban. Ta deg tid til å besøke et par kunstgallerier, som utstillingsvindu moderne Sør - Afrikansk kunst og håndverk. Durban flyplass fungerer som en turist inngangsporten til KwaZulu - Natal - regionen.

Flyplassen er mindre opptatt enn andre flyplasser, men fremdeles håndterer mer enn fire millioner årlige passasjerer.Hvis du etter å returnere dine leiebil, må du endre dem Rand tilbake, så bureau de change ligger på bakkeplan. MINIBANKER og ABSA Bank er også plassert på den offentlige forsamling. han bank og bureau de change er åpne for å møte alle internasjonale ankomster og avganger. Hvis du har langs vente og trenger å slappe av, og deretter besøke Premier Lounge. Det er åpent for alle passasjerer. Durban flyplass har gode shoppingmuligheter både plikter betalt og duty free det har også et godt utvalg av restauranter, kafeer og barer å velge mellom.

Transport tjenester koble Durban flyplass til både Durban sentrum og Pietermaritzburg. Timeplanen er tilgjengelig fra informasjon kiosk.

Nær Durban Internasjonal Lufthavn

Ballito (13,0 km)
Umhlanga Rocks (14,3 km)
Umhlanga Rocks (15,5 km)
Durban (28,6 km)
Pinetown (34,2 km)
Durban (36,2 km)
Durban Sør (40,2 km)
Amanzimtoti (50,6 km)