Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Cape Town Internasjonale Lufthavn

Cape Town er en by som har alt. Stolt flerkulturelle, er det naturlige underverk som ingen andre, rike dyreliv, den mest delikate viner i landet, om ikke i verden, så vel som å bli kåret til World Design Capital 2014. Hjemmet til den berømte Table Mountain, det er mye mer å oppdage i selve byen. Hager og Parker mener dette er en av de grønneste byene i landet, og sin situasjon på den sørlige kysten av Sør - Afrika betyr at det er et paradis for dem som elsker havet – enten det er å sole seg av eller surfe på.

Ting å gjøre i Cape Town

En ferie i Cape Town kan være så aktiv eller så avslappende som du ønsker. Uansett, en absolutt må - se er Table Mountain National Park. Dette flatskjerm toppet fjellet er uten tvil juvelen i Cape Town ' s crown, men andre like vakre landskap, venter på deg på den historiske Kirstenbosch Botanical Gardens og Selskapets Hager også. Du kan paraglide fra Lion ' s Head, surfe ved Strandpromenaden, ta en hvalsafari tur og svømme med haier hvis du er modig nok. Hvis du heller vil bo på tørt land er det terrengsykling og fotturer i massevis, og i selve byen et viktig stopp - off er unikt fargerike Bo - Kaap - bydelen og museum.

Steder å Se i Cape Town

 • Table Mountain
 • Hval Spotting av Kysten
 • Bo - Kaap

De Kjører Rundt I Cape Town

Cape Town er uten tvil en av de enkleste byer til å kjøre rundt i Sør - Afrika. Høflige drivere og gode kjøreforhold virkelig gjør det til en lek. Vær oppmerksom på at kjøring er gjort på venstre i Sør - Afrika, og at kriminalitet oppstår – så ikke stopp for å plukke opp fremmede, og prøv å ha vinduene lukket ved trafikklysene, spesielt om natten. Leiebil i Cape Town, og landet generelt, er langt billigere enn det du vil finne i Europa, og petrol prisene er lave også, som er bra for reisende på et budsjett. For de som er opptatt av å ta sine undersøkelser utenfor Cape Town, flere store motorveier tjene byen: N1 via Johannesburg til Harare i Zimbabwe, N2 langs østkysten mot Garden Route og Swaziland, og N7 nordover langs vestkysten til Northern Cape byen Springbok og til Namibia.

Nær Cape Town Internasjonale Lufthavn

Parow (7,4 km)
Goodwood (8,0 km)
Kensington (10,4 km)
Tygervalley (11,6 km)
Milnerton (13,9 km)
Sea Point (20,7 km)
Stellenbosch (24,3 km)
Strand (26,5 km)
Paarl (41,9 km)