Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Bloemfontein Lufthavn

Bestill ditt minivan leie Bloemfontein flyplass her. Oppnå billig SUV og minivan med plass til ni personer, med null overskudd, Sat Nav og ekstra drivere. Bloemfontein,kjent som Rosenes By, er hovedstaden i Orange Free State. Byen var en gang sentrum av Boer festninger under Boer - Krigen. Navnet er avledet fra Blomst - Fontenen, navnet som er gitt til den opprinnelige gården på grunn av overflod av blomster rundt et våren.

Dette er en tradisjon gjennomført siden den gang, med mange botaniske sentre og blomsterhager å ha spiret opp siden. Det er en blomst festival hvert år i oktober, når Proteas er i full blomst. Byen ligger 10 Km vest for flyplassen,og ligger i sentrum av Sør - Afrika. IATA - koden BFN.

Du har leiebil av ditt valg, vises førerkort, og brukt ditt kredittkort som en sikkerhet innskudd, og du er klar for off. Nå kommer den vanskelige beslutninger, hvor du skal gå, og hva du skal se først. Bloemfontein har mange historiske steder, fra museer, teater, til Franklin naturreservat, Så gå og ha det gøy å vite at vi har tatt noen av frustrasjon, og hodepine ut av turen. Ikke glem kameraet.

Vi er stolte over å tilby den beste tilbudene i minivan utleie i Bloemfontein flyplass og mange andre populære destinasjoner i Sør - Afrika. Følg utleie tilbake tegn når du returnerer leie bil til Bloemfontein flyplass. GPS er også tilgjengelig som en ekstra, som kan bestilles, og vil sikre at turen går uten problemer.

Nær Bloemfontein Lufthavn