Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Roma Ciampino Lufthavn

Vi sammenligne bilutleie Rome Ciampino airport kostnader for å skaffe deg best mulig avtale. Leie en bil i Roma er enkelt med vår pris sammenligningen bookingmotoren. Ikke gå glipp av en stor og bestille med en gang. Rome Ciampino - flyplassen ligger 15 kilometer fra sentrum av Roma. Det er ganske liten i forhold til Romas største flyplass terminal – Leonardo Da Vinci internasjonale flyplass, som er også noen ganger referert til som Fiumicino internasjonale lufthavn. Vi tilbyr bilutleie i ulike pickup poeng inkluderer alle flyplasser.

Roma er blant de mest berømte byer i verden. Colosseum, spansketrappen og Trevi - fontenen er alle kjente attraksjoner i byen. Det er en by komplett med spektakulær arkitektur og storslåtte monumenter. Det er mye å oppdage og beundre om Roma. Det er tidvis kjent som den Evige Byen. Det er en by som aldri sover. Ta en spasertur på tre am og du vil se mange individer ut å ha mat i restaurantene.

Piazza Novona er definitivt et utmerket reisemål for å oppdage gode steder å spise og livlige barer for å få en drink. Trevi - fontenen er et fantastisk område å gå til når som helst på dagen. Det er et fantastisk tidspunkt for å se, og alltid er et stort trekkplaster for besøkende. Fontenen er et unikt reisemål for elsket opp par til å foreslå ekteskap så må du ikke bli overrasket over å finne noen på bended kneet. Colosseum ligger sentralt i Roma. Her du er i stand til å få et inntrykk av hvordan livet var i romertiden. Colosseum ble brukt for gladiatoriske konkurranser og hadde plass til over 50.000 tilskuere. Det ble brukt for over 500 år med den siste anerkjent spill som antas å ha funnet sted i det sjette århundre.

Ciampino airport henvender seg til mange over hele verden flyreiser for så vel som innenlandske flyvninger. Irske kunder kan velge å reise til Ciampino ved hjelp av Ryanairs Dublin airport rute. Ciampino først åpnet sine dører i 1916 og drives som Romas største flyplass terminal inntil 1960 gjennomsnitt mer enn 2 millioner passasjerer i året. Hvis du leter etter en billig avtale så sjekk ut våre aktuelle tilbud.

Når Leonardo Da Vinci Verdensomspennende internasjonale lufthavn åpnet, Ciampino så sin trafikk slippe. Etter år med nedgang flyplassen har sett en stor vekkelse i sine formuer. Det er nå en av de raskest voksende flyplasser i Italia. I 2011 den internasjonale flyplassen hensyn til mer enn 5 millioner passasjerer som representerte en 9% forbedring fra året før. Økningen i trafikk i Ciampino har vært så dramatisk at det har ført til klager på støy fra nærliggende beboere.

Spansketrappen er en fantastisk romantisk destinasjon å besøke. De består av en lang trapp som forbinder Piazza Trinità dei Monti på toppen og Piazza di Spagna på basen. Trinnene ble bygget i det 17. århundre for å koble Vatikanet ved hjelp av den spanske ambassaden.

Fremgangsmåten tjene som bakteppe for mange arrangementer hele året i Roma, inkludert fantastiske blomster utstillinger i løpet av våren, Donna Sotto le Stelle fashion show i sommer sammen med en Julegave julekrybbe. Aer Lingus tilbyr flyreiser til Da Vinci internasjonale flyplassen i Roma.

Billig Leiebil

Rome Ciampino airport ligger i sør - vest utkanten av Roma i byen Ciampino, som ligger 10 km fra sentrum av Roma. Etter Leonardo da Vinci - Fiumicino lufthavn, og det er 2. travleste flyplassen i Roma.

Med Roma Ciampino å være ganske langt borte fra byen i seg selv er du lurt å ha noen enkel transport som er tilgjengelig når du ankommer, slik at du ikke venter rundt for sjeldne busser som tar deg til din innkvartering. Videre, for å se severdighetene i Roma raskt det anbefales at du reiser med bil. Vi innser dette og gjør opplevelsen din mye enklere. Før bestilling sørg for at du vet nøyaktig hvilken type bil du vil ha, og vi i løpet av noen få sekunder har vi satt sammen en liste over de billigste egnet biler i hvert utvalg for deg å velge fra.

Det er flere bilutleie selskaper i Roma Ciampino, og disse er veldig lett å få øye på når du kommer på én terminal. Hvert selskap counter er lyst skiltet, og det er tegn som peker deg i den generelle retningen av utleie selskaper, som alle ligger i umiddelbar nærhet til hverandre. Når du har samlet nøklene til din bil avkjørselen er rett foran deg, og du vil finne deg selv du kommer ut på en rekke store parkeringsplasser der du vil finne din bil. Bilen selskaper tilgjengelig på Roma Ciampino: Auto Europa, Avis, Budget, Europcar, Hertz, Maggiore, Sixt, og Locauto.

Veibeskrivelse

Hvis du kommer fra sentrum av Roma vil du trenger for å få på Via Appia Nuova, og fortsett langs denne til noen måte, gå forbi golf club, utenom gjennom Quarto Miglio og Statuario før du går gjennom Vallebuono. Herfra vil du være i stand til å se flyplassen, og kommer til en rundkjøring i nærheten av inngangen. Bare ta til venstre ved dette, og du vil være på parkeringsplassen og vil være i stand til å finne din leie selskapets kontor med letthet.

Nær Roma Ciampino Lufthavn