Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Toulon Lufthavn

Toulon er en stor by på kysten i Provence i sør - Frankrike, med en stor militærbase. Det ser ut til å ha servert denne rollen siden romertiden, gitt sin destinasjon og stor naturlig havn som beskytter frakt fra stormer og fra fiendens angrep. Det har fungert som base for den franske middelhavsflåten for århundrer, dokumentert av den store Tour Royale bygget av den franske Kong Francois jeg ved munningen av havnen i det 16. århundre.

Ved utbruddet av andre Verdenskrig marinens skip ly i havnen var senket, slik at de ikke kunne bli brukt av fienden. Mye av byen rundt havnen ble ødelagt av Alliert bombing mot slutten av krigen, og byen har over årene blitt gjenoppbygd, med en ny universitetet åpnet i 1979. Det var også ble igjen den administrative sentrum av den Var. Toulon er en by som ofte oversett av besøkende til Sør - Frankrike, men med sine mange museer, vakker 19. århundre veier, og sandstrendene er opprettet av byen myndighetene på 1970 - tallet, det gjør et interessant utgangspunkt for å utforske Provence og kysten. Plan bilutleie før besøket ditt, slik at du kan få rundt.

Ting å gjøre i Toulon

Det er fire ulike områder for byen, og alle er verdt å utforske til fots. Den gamle bydelen, med sine trange brosteinsbelagte gater og mange små torg, ligger like bak den harbour, og er i stor grad gågate. Det er kjent for sine mange vakre fontener, og for det 11. århundre Saint Marie de la Sed - Katedralen. Området er en livlig og interessant, med Provençal markedet som finner sted hver morgen, og mange småbåter og souvenir butikker for den besøkende å bla gjennom. Den øvre byen ble bygget i det 19. århundre, og hvis arkitektur og brede avenyer ser kjent ut, er det fordi prosjektet ble ledet av Baron Haussmann, som gikk på å lede gjenoppbyggingen av Paris.

Steder å Se i Toulon

 • Musée de la Tour Royale, en av de opprinnelige forsvar av de harbour, og er nå en naval museum
 • Télèpherique du Mont Faron, en taubane til toppen av Mont Faron med fantastisk utsikt over byen
 • Toulon Opera House

Place de la Liberté er i stor stil, med fontene og Hotel de Ville, og de nærliggende Toulon Opera House, verdt å besøke for sin ekstraordinære malt tak. Besøkende kan tilbringe mange timer i Toulon Havnen, gå langs promenaden ser på ankomst og avgang av marine shipping. Le Mourillon er en gammel fiskerlandsby i nærheten av inngangen til havnen, i dag populært for strendene opprettet langs strandpromenaden og den utmerkede Museum for Asiatisk Kunst er basert her. Topp Tre Attraksjoner Musée de la Tour Royale, en av de opprinnelige forsvar av de harbour, og er nå en naval museum Télèpherique du Mont Faron, en taubane til toppen av Mont Faron med fantastisk utsikt over byen Toulon Opera House

De Kjører Rundt I Toulon

De to nærmeste internasjonale flyplass er Marseille og Nice, begge ca 1,5 timers kjøring fra Toulon. Du kan ordne leiebil i Toulon, eller velge å hente leiebil fra flyplassen på ankomst – i begge tilfeller, bestill de beste tilbudene gjennom oss. Ved hjelp av byen som base, hvis du har en bil du kan utforsk den fantastiske kysten av Provence, etter A50, inkludert de pittoreske landsbyene i Cassis Le Bandol og Le Lavandou. Ta A57 og D554 for en tur i Alpes Maritimes og nyt herlig utsikt over kysten og lavendel felt. Husk at nesten alle franske autoroutes er tolled, så vær forberedt på endringer.

Nær Toulon Lufthavn

Toulon Sentrum (19,9 km)
Brignoles (35,9 km)
Saint Tropez (43,4 km)
La Ciotat (47,1 km)
Draguignan (55,1 km)
Frejus (60,2 km)
Saint Raphael (61,5 km)
Aix En Provence (75,5 km)