Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Geneva Lufthavn

Vi tilbyr billige MPV og minivan leie på den franske siden av Genève lufthavn. Biler kommer med ubegrenset kjørelengde og flyplassen avgifter inkludert. Vi inkluderer også full forsikring, i henhold til en fraskrivelse. Tilbehør som kan bli lagt til og betales lokalt inkluderer GPS, barnesete, bagasjehylle, snø dekk eller kjettinger.

Selv i Sveits, flyplassen ligger på den franske grensen og så har en fransk side, som gjør det mulig for passasjerene å komme inn på eller forlate Frankrike, uten å måtte gå inn i Sveitsisk territorium og betale bompenger. Å gå inn i Frankrike, ta til venstre like foran passkontrollen og følg skiltene til den franske sektoren. Geneva airport passasjertrafikken er forventet å nå eller overgå 14,5 millioner passasjerer innen 2020. For øyeblikket er flyplassen kobles til over 100 destinasjoner i hele verden. Alle store flyselskaper opererer her, med over 50 planlagte flyselskaper gjør over tusen avganger i uken og flere hundre charterselskapene også fly i her. Passasjerer som kommer fra Frankrike av land, må du sjekke inn via Frankrike sektor.

Geneva airport ligger bare tre miles fra sentrum av Geneve. Både franske og Sveitsiske sektorer er plassert under en stor terminal bygningen. Genève flyplass og har en ideell beliggenhet for både den Østerrikske, Sveitsiske og franske skisteder og ligger kun to timers kjøring fra Italia. Airport business centre, Skycom, vil hjelpe til med møter og tilbyr telefon, internett, møterom og faks tjenester vennligst bestille på forhånd. Genève jernbanestasjonen ligger kun 300 meter fra Avganger og Ankomster etasjer. Alle tog stopper i Geneve, hvor man kan koble til andre reisemål i norge og Europa. Gå til ski resort med tog, er en throwback til gamle dager av reisen. Hvis du kommer til Zermatt med bil, så husker din siste biten av reisen kommer til å være med tog.

Etter behandlingen av din minivan leie bestilling, vil vi sende en utleie - kupong som vil inneholde veibeskrivelse til minivan leie av selskapet. Vennligst sjekk ganger osv, og oppbevare det på et trygt sted som du må presentere dette til utleie selskap når du plukker opp din leiebil. Alle de store minivan bilutleie selskaper som har skrivebord ligger beleilig inne i ankomsthallen på Geneva airport fransk side. Vi tilbyr minivan leie i Genève flyplass med full dekning. Velg et lite drivstoff effektiv økonomi bil, som Ford Fiesta eller VW Polo Citroen C2, som tilbyr høy kjørelengde per gallon bensin. eller prøv større Citreon Grand Picasso Auto med innebygd Sat Nav. Hvis du er ute på ski så stasjonsvogn(eiendom) området kan være det beste alternativet. Velg fra Volvo V50 Eiendom, eller Ford Mondeo Eiendom Diesel.Hvis du kommer via Geneve for en skitur, så har vi alt du trenger for din skiferie inkludert snø dekk, ski, brett og kjettinger, alle pre - reserveres.

Nær Geneva Lufthavn