Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Vietnam

Prøv og unngå monsoon sesongen, som kan få svært vått og vindfullt på kysten, på grunn av å være plaget med sykloner. Et visum er trolig nødvendig før du reiser, så du er usannsynlig å få tak i ved ankomst.

Vietnamesisk minivan utleie gjort raskt og enkelt. Når du ankommer enten Ho Chi Minh lufthavn (IATA - koden SGN) eller Hanoi Noi Bai flyplass (HAN), så hvis du bestiller på forhånd, kan vi hjelpe deg med å spare penger på publiserte priser. Bestill med tillit i dag og spare på de vanlige prisene på Avis, ved å bruke vårt nettsted. Flåtene er holdt nettstedet, slik at reisen kan holde det gående jevnt etter landing, men det er mulighet for å samle inn downtown, hvis dette gjør livet enklere.

Trenger en Sjåfør? Dette er mulig i Hanoi, hvor du kan få en driver, som vil holde deg bak rattet for opp til seksten timer om dagen, men det er en ekstra time kjørelengde avgift betales. Biler kan ikke gå krysse grensen, men ett måter fra Hanoi til Ho Chi Minh er mulig.

Den utvalg av kjøretøy som er tilgjengelig, avhenger av hvor samle, men det er mulig å få tak i en bil med plass til maksimalt 11 passasjerer i Hanoi, hvor det som i Ho Chi Minh, det største du kan nå få tak er en 5 seters SUV. Hvis selv - stasjonen, kan du få tak i 1750 km kjørelengde fradrag per utleie, før liten avgift blir betales. Men hvis du vil ta en Avis driver så du betale US$10/per time.