Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i United States

Sammenlign USA minivan leie over Stater. Billigere leie priser på biler, lastebiler, MPV, og 7/8 seters Sport Utility Vehicles, pluss minivans å sete opp til femten passasjerer. De fleste av våre leverandører tilbyr et utvalg av fire priser, inkludert, ekstra drivere, Sat Nav og en tank med drivstoff hvis det er nødvendig. Hvis alderen 21 til 24 år, kan du nå forhåndsbestille, så skriv inn din alder å se rimelige priser og bestill i dag. Dollar tillate Unge Førere, men kostbar daglig avgift betales lokalt, slik at pre - betalende Økonomiske fornuftig.

GPS er tilgjengelig, enten som en valgfri ekstra lokalt, eller inkludert i pre - betalt husleie (pre - betaling er det beste og billigste alternativet). Se etter Sat Nav - logoen. Du kan deretter bestemme hvilken pakke, og om du ønsker å forhåndsbestille og pre - pay for Sat Nav, som er ca £25 - 35 per uke, pre - betalt, avhengig av leverandør. USA Minivan Leie & Ekstra Drivere - En litt komplisert del av å leie bil i USA, kan være den ekstra drivere. I California, det er statens lov, at alle drivere er inkludert i grunnbeløpet, selv om bare Dollar sier dette i sine vilkår.

Så, kan du bestille Alamo, National, og insisterer på at de er ekstra drivere i minivan leieprisen. Økonomiske og inkluderer en ekstra sjåfør på alle sine priser, uavhengig av hvor samlet. Alle minivan bilutleie selskaper i Amerika har fire grunnleggende priser. Gitt den vanlige reiseforsikring er tatt ut for USA, ingen ekstra forsikring er nødvendig. Dette vil imidlertid ikke hindre at du blir tilbudt ekstra forsikring for din minivan leie som du kan avslå, eller gå tilbake for å avbryte innen 24 timer.

I Og Rundt - Amerika

Los Angeles er en vakker by, kjent for sin fantastiske levende og forhold for surfing, film stjerner og strender. Det har mange turistattraksjoner som Walt Disney, konserthus og Hollywood. Seattle - hotellet Ligger i Staten Washington, er en nydelig by med livlig natteliv og mye karakter. Det har opparbeidet seg en plass blant de ti beste byene i verden. Så ansette en Mustang cabriolet og kjøre til San Francisco.

Ski og Minivan Leie i USA - flere og Flere Europeere cross dammen for å gå på ski, så vi anbefaler å bestille din 5 eller 7 sete Durango SUV, Utforske eller Vårjevndøgn tidlig. Dette gjelder Denver airport minivan leie, Salt Lake City og Aspen for å nevne tre skianlegg. Amerika har også åtte store ski resorts som er innenfor en kort kjøretur fra Salt Lake City. Jackson Hole har noen fantastiske ski, kombinert med nærhet til Yellow Stone Park. Dette gjør for en perfekt passform for skiløpere og ikke - skiløpere likt. Vi tilbyr et ski - pakke, som inkluderer hele vinter, utstyr, ski, brett og vinter snø dekk.

En Måte Minivan Leiebil i USA - Ett måter kan enten være gratis eller koster OSS$500+skatt eller mer. I stater som Florida og California, er det ingen ekstra måte gebyr for å betale. Dette gjelder også med noen selskaper mellom California, Arizona og Nevada (Alamo/Nasjonale og Dollar).

Populære Destinasjoner i United States