Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Ungarn

Ungarn er best sett på som seks separate regioner. Den majestetiske vest og Balaton - Sjøen. Den sjarmerende Donau. Sizzling Budapest. Wild sør. De åpne slettene. Da den mektige Nordlige Høylandet. Med en stort sett flatt landskap av bølgende sletter, med noen åser i det Slovakiske grensen, kjører en minivan leie vil være lett. Besøk den fantastiske landsbyer og romantisk siterer av det historiske Ungarn.

Henting av leiebil fra Budapest flyplass og begynner å utforske dagens Ungarn. Bilen kan også hentes fra Budapest byen så godt. Før avreise til Budapest, ta deg tid til å prøve noen av ett hundre og tjue pluss, termiske kildene. De gjør en utmerket tilfluktssted for noen som ønsker å rense kroppen fra hverdagens stress.

Leie en bil i Balaton flyplass er det perfekte reisemål for å samle inn for å starte turen til Ungarn. Bortsett fra spa, Ungarn tilbyr en myriade av andre attraksjoner, inkludert katedraler, museer, kafeer og shopping. Nyt den sunne og billige ungarsk mat. En annen favoritt entry point er Balaton flyplass som ligger nær balatonsjøen i Ungarn. Utsikten på landing er inspirerende. En minivan leie er et must, å sette pris på skjønnheten av denne delen av Ungarn. Uansett hvor du går, vil du bli behandlet til at spesielle ungarske retter, som har holdt seg tro til sin rustikke og sunne røtter.

Ungarn Minivans til Leie

Sammenlign og book billige minivan leie i Ungarn. Spare i eiendom, biler, stasjonsvogner, SUV, MPV og minivans. Ta din hakke fra Tet Elek, Budget, Europcar, Hertz, Mega Drive, Sissy og Thrifty. Ser du etter gratis ekstra sjåfør tilbud fra Sparsommelig.

Populære biler inkluderer små økonomi biler fra Ford stabil inkludert Fiesta og Fokus automatisk. Opel tilbyr Astra og Zafira. Den Mondeo Eiendom utility bil vil tillate deg å lagre ekstra bagasje eller golf klubber. Større MPV inkluderer Berlingo Twingo og Renault Espace visne som skal.

Billigere å Pre - Bestille Ungarn Minivan Leie - Du vil finne at våre priser er alltid billigere enn å bestille lokalt, pluss at du vil være sikret et kjøretøy som fullt ut oppfyller dine reiser krav.

Ungarn En Måte Utleie - Hvorfor ikke bestille en måte minivan utleie og se mer av dette i naturskjønne landet, eller la bilen i et annet Europeisk land? Ekstra avgifter vil gjelde utenfor Ungarn. Motorveier i Ungarn er utmerket, men vil du trenger å kjøpe e - vignetten, som er tilgjengelig fra de fleste bensin - stasjoner ved siden av motorveier. Der Får tak i en Bil? - Et stort utvalg av kjøretøy som er tilgjengelig for leie på disse flyplassene: Budapest, Debrecen, Pec - og Sarmellek.

Vi har også depoter på disse stedene: Godollo, Györ, Hviz, Kecskemet, Miskolc, Nyiregyhaza, Szeckesfehervar, Szeged, Szombatheley, Tatabanya, Veszprem og Zalaegerszeg.

Populære Destinasjoner i Ungarn