Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Tyskland

Tyskland er i ferd med å bli en stadig mer populære familie ferie destinasjon. Mange familier reiser i utlandet nå leie biler fordi hvis du får tak i den høyre håndtere det kan være billig, og det er langt den enkleste måten å reise rundt. På den annen side, du trenger for å forstå hvordan alt relatert til veiene fungerer i Tyskland. I denne guiden, vi vil utforske dette i mer detalj.

Tyskland har ulike low emission zones i bestemte områder. Mens de er godt tegn skrevet, hvis du er fanget kjøring i ett uten relevant klistremerke for å bevise din bil er lave utslipp så vil du bli produsert med en on the spot fine. Andre på stedet bøter vil også bli utstedt for fort eller for annen trafikk lovbrudd.

Kjøring i Tyskland

Mens det kan ikke være en fartsgrense på tysk autobahns, det er en høy politiets nærvær, og de vil trekke deg over hvis de tror at du kjører farlig. Åpne veier og byer har fortsatt fartsgrense på 100 km / t (62 mph) og 50 km (31 km / t) henholdsvis. Tyske motorveier (autobahns) ikke har en fartsgrense, selv om det anbefalt at du bor under 130 km / t (80 km / t). Deres autobahns også ikke har noen bompenger eller avgifter for å bruke dem.

Leie en bil med oss for turen til Tyskland vil sikre at du får den beste priset bil som vi skuring gjennom alle bilutleie selskaper i Tyskland for å gi deg det beste tilbudet. Alkohol grenser i Tyskland er på linje med andre Europeiske land, men er strengere enn Storbritannia. Du kan bli arrestert eller som er utstedt med en stor bot hvis du blir funnet å ha mer enn 0.05 ml per 100 ml av alkohol i blodet ditt innhold.

Kjører en minivan leie er en av gledene ved en tysk ferie. Autobahns link i de fleste byer og turiststeder. Sekundær urban veier passere gjennom godt jordbruksland og skogkledd landskap. Med mindre du kjører store lastebiler, tyske veier er gratis. Drivere er tillatt 0,5 mg/ml alkohol i blodet. Violators face strenge straffer.

En av de beste Naturskjønne Stasjoner er Den Romantiske Veien, som følger en middelaldersk handel rute fra Würzburg sør til Bayern og Füssen. Veien byr på en smak av Tyskland i tidligere tider med attraksjoner, inkludert det historiske sentrum av Dinkelsbuhl og Neuschwanstein Slott langs 350 km lengde. Den Schwarzwaldhochstrasse er en av flere naturskjønne skiltet veier for leiebiler i den Svarte Skogen. Det går fra spa - byen Baden - Baden opp over Buhlerhohe og Schliffkopf Hills til sin endestasjon i Freudenstadt. Ruten koblinger til en rekke skisteder. Østersjøen fjæra, øst fra Warnemunde og Rostock fører til spennende destinasjoner som inkluderer badebyen Graal - Muritz, Ribnitz - Damgarten og dens mangfoldige tjenester som trekker, og Stralsund UNESCO eget sentrum. Anbefalt stasjoner i Tyskland.

Tyskland gir besøkende med et vell av attraksjoner og historiske områder. Strendene i omegn av Jylland i den nordlige delen av landet er himmelen i sommermånedene. Havnebyen Hamburg sør, og hjemmet til den berømte utelivsområdet Reeperbahn, samt andre tjenester som trekker, slik som St Pauli Piers og museum skip. Berlin er over, nær den østlige grensen av landet og Tiergarten og Museum Island er blant dens unike nettsteder. Å få en self - drive mini leie gir frihet til å reise når du vil. Frankfurt am Main ligger i midten av landet og er en ideell base for sightseeing turer til Wiesbaden og Taunus - Fjellene. Den Svarte Skogen er i det sørvestlige hjørnet av Tyskland og en av de mest populære turist hot spots.

Turister vil finne været mellom April og begynnelsen av oktober bidrar til å nyte utendørs aktiviteter og strender. August har en tendens til å bli varmt og det er også turistsesongen, så bedre å unngå denne måneden, hvis det er mulig. Skisteder i Bayern og den Svarte Skogen åpner i desember, og lukk i April.

Populære Destinasjoner i Tyskland