Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Tyrkia

Tyrkia har så mye å gi, så det er ikke uvanlig at land har nå omgjort til en av verdens mest foretrukne feriemål. Pust - tar naturlige prakt, one - of - a - kind gamle og historiske steder, samt raskt voksende hotell og turist empires er kombinert med en solid tilpasset for gjestfrihet og aggressiv gode kjøp. Å formidle historien på en 10 000 år gammel sivilisasjon, den Anatoliske Halvøya gjør opp for nesten alle av dagens Tyrkia, og er smeltedigel av sivilisasjoner som har samhandlet i årtusener.

Denne typen av ekstraordinær historie etterlater et uutslettelig preg, og Tyrkia er rikelig med historiske steder og historiske underverk arrangert i en variert og utsøkt landskapet. Ankara er hovedstaden i Tyrkia. En av de primære poeng av attraksjonen er Anitkabir, mausoleum av Mustafa Kemal Her mens Istanbul, en annen stor tyrkisk attraksjon by, er kjent for sin Hamam (tyrkisk bad), som dukket opp for lenge siden i det attende århundre og blomstret.

Et interessant faktum er at den Bysantinske Keiseren var vant til å kaste bort høvdinger på eksil til en øde øy utenfor kysten av Istanbul. Over tid disse ble kjent som Prince Øyene. I dag, fire av øyene er bebodd, og for å bevare øyene'natural prakt, folk er forbudt fra å bruke mekanisert kjøretøy. Istanbul ikke bare bringe sammen kontinenter; i tillegg, binder sammen kulturer og mennesker. Karisma av Istanbul, og er i sin arv og etiske utvalg som berører folk i hvert øyeblikk gjennom byen.

Selcuk er blant de fremste turistmålene i Tyrkia i dag. Den Efesos fortsatt er et par km fra Selcuk, og du må reise over dette området for å nå Efesos. Selcuk, etter å ha arkitektoniske funksjoner av Romersk opprinnelse, og er en av de mange historiske byer godt vedlikeholdt og administrert i dag rundt øst for Middelhavet.

Kostnadseffektiv leie av bil i Tyrkia kan oppnås hvis du besøker VCarHire.com og gjøre en rask sammenligning studie av priser tilgjengelig. Du kan reservere på forhånd bilen av dine valg. Din sparing kan være i størrelsesorden opp til 70%.

Vi tilbyr et bredt utvalg av lokale og nasjonale minivan utleie leverandører. Velg fra følgende minivan bilutleie selskaper: Almira, Sixt, Første Minivan Rentals, Isik, Sax og Rundskriv. Erboy Biler greit uten kreditt kort - bankinnskudd akseptert. Veiene i Tyrkia er i ganske god stand. Noen landsbygda ruter er litt humpete og hullete. Det er et begrenset motorveisystemet hvilke drivere som må betale bompenger til bruk. Skilting følge internasjonale standarder og minivan leie brukere bør ikke ha for mange problemer. Tyrkiske lover tillater en 0,5 mg/ml blod alkohol nivå for drivere.

Anbefalte turer i Tyrkia

Kusadasi to Ephesus and on to the Dilek Peninsula National Park. Ephesus 3,000 year old ruins include the iconic Library of Celsus. Nearby vestiges of the Temple of Artemis offer insights into its former grandeur. Icmeler and Kavakli are two of Dileks beaches. >Veien fra Marmaris til Datca - Halvøya og tilbyr enestående utsikt over denne plasseringen. 80 km halvøya er bare et par hundre meter på tvers. Vakre strender og bukter dot sin lengde. Landskapet har vindmøller, olivenlundene og frukthagene. Ruinene av det gamle Knidos er på vestsiden av halvøya.

Siden åpningen av grensen til Georgia, Tyrkia svartehavskysten har vunnet popularitet blant reisende. Du kan følge kysten fra Hopa å Cayeli, Rize og Trabzon. Pittoreske strender og teplantasjer linje ruten.

Beste tid å kjøre i Tyrkia

På grunn av det milde været, helst mellom våren og sent på høsten er bra for en ferie i Tyrkia. Høy sesong spark i rundt slutten av juli og varer til midten av September. Badestedene er overfylt på denne tiden, og termometeret kan nå 40°C.

Populære Destinasjoner i Tyrkia