Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Tunisia

Tunisia er et lite land som ligger på middelhavskysten, midtveis mellom Nilen Delta og Atlanterhavet. Det er delt inn i to regioner, nord og sør. Dorsal - Regionen er den fjellrike regionen, veldig del som berører Atlas - Fjellene. Sahel - Regionen, på den annen side, knytter seg til den brede kyststripe å berøre Middelhavet.

Været i Tunisia er ganske mangfoldig. Vintrene i nord kan være regnfull mens somrene her nede i sør er virkelig varmt og tørt. Den lokale valutaen som brukes i Tunisia kalles den Tunisiske Dinarer. Tunisia ligger i Nord - Afrika. Det ligger midt i Algerie og Libya, med Middelhavet som grenser mot den nordlige kysten. Tunisiske eksport er knyttet til olje, petroleumsprodukter, elektronikk, og kobber ledninger. Tunisia er for folk som elsker Middelhavet. Landet er det beste sted for en strand ferie. De mest populære feriestedene i Tunisia er Sousse og Monastir. Over på østkysten, La Goulette strand resort er svært godt kjent. Tunisia har en av de utvidelser av Atlas - Fjellene innenfor sine grenser.

Men, så langt som strendene er bekymret, både den nordlige og den sentrale kysten av Tunisia kan tilby mange spennende valg for besøkende. Tunisia har sin egen andel av innsjøer og naturlige reservoarer og disse er Bahiret el Bibane, Chott el Djerid, Chott el Fejej, Ichkeul Lake, Lake Tritonis og Lake i Tunis. De mange blomstrende industri i Tunisia er hva kjøre hele landet. Bortsett fra turisme, Tunisia genererer enorme inntekter fra jordbruk, industri, bergverk, og eksport av petroleumsprodukter.

Gå til Tunisia på ferie og trenger å leie en bil? Sammenlign minivan utleie i Tunis flyplass, eller en av fire Tunis sentrum destinasjoner og bestill på forhånd og spar i dag. Du kan spare penger ved å bestille i dag med disse lokale og internasjonale selskaper: Avis, Budget, Sixt, og SGF Biler. Den SGF Minivan Rental selskapet har et møte og hilse på flyplassen, mens alle de andre har biler på flyplassen. Ni - seters minivans er tilgjengelig. Sixt tilbyr ski - brett og SGF har Sat Nav.

Populære Destinasjoner i Tunisia