Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Tsjekkia

Hjem til elleve millioner mennesker, som bruker den tsjekkiske Koruna som å bruke penger, og kan bli kalt på +420. Landet er land - locked av Tyskland, Østerrike, Polen og Slovakia. Tsjekkia er de viktigste hjem til Skoda produksjon.

Med mindre leter du etter vinter sport handling, er den beste tiden å besøke er like før eller like etter, peak sommeren, når været er som regel de mest hyggelige, jeg.e i Mai, juni eller September, oktober.

Praha er en av byene ofte referert til som Paris i Øst - Europa, sammen med Budapest. Brno har Moto GP som vanligvis finner sted i August. Det er ikke lenger en Formel 1 Grand Prix i den tsjekkiske Republikk. Imidlertid, denne historiske byen har mer å by på enn en lang helg for bensin hoder, så når som helst er en god tid til å gå og ha en lokal vin eller øl. Det er en god del å gjøre for alle som besøker, så du må klikke.Turist Tsjekkiske Listen.

Tsjekkiske vintersport - Den mest kjente ski resort ligger i Spindleruv Mlyn. Som med alle skianlegg i den tsjekkiske Republikk, ski er mer egnet til uformell skiløper, som ikke så høy, så det er ikke så mange krevende løp.

Mer på tsjekkisk Minivan Utleie

Vi har minivan leie i tsjekkia med nasjonale navn og en moderne bilpark å velge mellom. Med den nåværende økonomiske klima, kan vi tilbyr lave priser på auto rental, så bestill i dag. Vi tilbyr også en måte minivan leie i den tsjekkiske Republikk. Noen leverandører tilbyr dette som en gratis tjeneste. Vennligst henvis til leverandøren vilkår ved bestilling. Andre tsjekkiske byer og tettsteder at bilene kan bestilles på inkluderer: Carlsbad, Ceseke - Budejovice, Karlovy Vary, Pardibice, Plzen og Usti Nad Labem.

Billigere tsjekkia minivan utleie, samt MPV, SUV og minivan priser. Leie på flyplassen eller kjøretøy kan bestilles for en senere samling, på en av mange downtown steder. Du kan velge mellom: Avis, Budget, Czecho Bil, Dollar, Europcar, National/Alamo, Ren Pluss, Rentis, Høyre Biler eller Sixt. Gratis Sat Nav - Inkludert i prisen av Czecho Bil. GPS - ekstrautstyr med andre. Gratis Ekstra Sjåfør - Ren Pluss er ekstra sjåfør og også garantere bilmodell.

Populære Destinasjoner i Tsjekkia