Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Thailand

Tror eksotisk. Tror fortryllende. Tror cosmopolitan. Tror Thailand. Det er en åpen hemmelighet sør - øst Asiatiske skatten hvor moderne vidunderlige og tradisjonell sjarm er bundet sammen i én destinasjon. Thailand er et veggteppe av kultur, tradisjon og spektakulære omgivelser nydelig vevd av smil til sine folk. Alt dette bidrar til å gjøre Thailand er et av verdens beste feriesteder.

Severdigheter og lyder av Bangkok, hovedstaden, vil hilse på deg i det øyeblikket du ankommer. Plutselig du tror du har spist, shopping og sightseeing i en million og én måter. For å slukke tørsten, kan du besøke kunstgallerier, kjøpesentre eller lokale markeder 'det er så mye å se og gjøre her at du aldri vil bli lei

Mens i Bangkok, hvorfor ikke ta turen ned til Koh San Road, design district, eller hodet til Sukhumvit og prøve noen Thailandsk mat. Thai karriretter er kjent over hele verden, og vi er sikker på at du ville ikke ønsker å gå glipp'it er autentisk, tross alt. Når du er ferdig med å spise, shopping og sightseeing i Bangkok, er det på tide å utforske de skjulte skattene i den tropiske øyer som gjør Thailand en av de beste hideaways i hele verden. Thailand er verdenskjent for sin krystallklart hav og hvite sandstrender. Den tropiske Øyene Koh Samui, Koh Tao og Phuket er gode steder å tilbringe et par dager, og partiet øya Koh Phangan er et must for de som ønsker å sjekke ut de månedlige fullmåne parter. Dykkere er også godt ivaretatt med en rekke områder, til rimelige priser.

Hvis du virkelig ønsker å reise over hele landet, leiebil kan være din beste alternativet. Offentlig transport i Thailand er ikke den mest pålitelige og i noen tilfeller er det sikkerhet har vært spørsmål. Den beste måten å sammenligne bilutleie selskaper i land, er ved å gå VCarHire.com du har muligheten til å bestille før du reiser, og da kan du være trygg på at alt er sortert før du forlater.

Minivan Leie i Thailand

Sammenlign og book din neste Thailand bil, MPV og SUV leie her. Vi bruker anerkjente minivan utleie selskaper som Budsjett, Hertz, National, Sixt og Thai Leie en Bil med full forsikring og null overskudd mulig. Tolv seters minibusser, med sikkerhetsbelter, er også tilgjengelig. Vi service på alle flyplasser i Thailand med kvalitet minivan utleie fra små lokale flyplass (er) til Bangkok internasjonale flyplass. GPS - /Sat - Nav er tilgjengelig som ekstrautstyr, men du best å bestille tidlig, for det meste, akkurat som høy etterspørsel kjøretøy, som de ikke får solgt ut. Multi - lingual, men kart i engelsk eller Thai.

Bare Budget og Hertz tilbyr Null Overskudd med både Sixt og Thai Lei nå å ha et overskudd, som kan reduseres til null ved å betale ekstra forsikring lokalt. En måte leie i Thailand er vanligvis gratis, depot til depot, men noen ganger avgifter kan tilkomme avhengig minivan leie leverandør, lengden på reisen og start - og slutt - punkt. Budsjett er vanligvis best for ett måter, hvis utleie over 3 dager, deretter ingen kostnad, etterfulgt av Hertz på 5 dager er nødvendig. Sixt er nå lading avgifter på mellom THB THB 2500 og 10 000 for en måte, uavhengig av lengden på utleie. Thai Leie er gratis, dersom over 7 dager.

Populære Destinasjoner i Thailand