Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Sveits

Gamle bosetningen i Sveits er trolig dateres tilbake til istiden. Virkelig, som bevis for menneskeheten representert her har vært sett fra steinalderen, bronsealderen og jernalderen, som også er i en alder av Helvetians. Dette Keltisk stamme navn er sett i dag på Swiss frimerker og mynter, og er grunnlaget for den offisielle Romerske navn i Sveits, Confoederatio Helvetica. Den Romerske Perioden, fra 58 F.KR. til 400 E.KR ble fremhevet av okkupasjonen i Sveits av Romerske soldater, som ble etterfulgt av oppgjør av de Germanske folk i middelalderen. Sveits historie er ofte ansett for å begynne i 1291 året som den Sveitsiske Konføderasjon begynte. I 1332, Lucerne ble den første byen til å bli med i konføderasjonen. Denne konføderasjonen varte til 1515, når Kampen av Marignano signaliserte slutten av epoken når nasjonen er delt mellom støtte til den franske og italienske, og endte dermed i den ikoniske nøytrale Sveits. Denne uavhengigheten ble ikke anerkjent av Europa fram til 1648, imidlertid. Etter napoleonskrigene av det 18. Århundre, nøytralitet i Sveits er anerkjent i Congress Wien.

Paven enacts Jesuitt - ordenen i landet i løpet av 1814. En sentral regjering er etablert i 1848, signaliserer slutten av en periode med uro, endte i en borgerkrigen i 1847.Sveits er fortsatt nøytralt under den første Verdenskrig, og Røde Kors er etablert i løpet av denne tiden. Nasjonen blir en av Europas første industrialiserte nasjoner i løpet av dette århundret. Genève blir hovedkvarter for folkeforbundet i en del på grunn av det nøytrale Sveits. Etter 1945, nasjonen er merket med en stabil økonomi, positiv politisk helse, og et vell av vekst.

Når du skal Gå

Den varierte regioner og klima i Sveits egner seg til mange typer ferie. Den tiden av året du velger å besøke er helt opp til deg, og er avhengig av din smak. Enten du er en fan av vintersport som turer eller sommer, det er en ferie perfekt for deg i Sveits. Vinteren besøk til de Sveitsiske Alpene er ganske populær. Sesongen for skianlegg begynner i midten av desember og går gjennom midten av April, eller når snøen begynner å falme. Lauberhorn ski løp eller Ski - vm arrangeres i januar hvert år, og slik har det vært siden 1930. Arrangementet starter rundt Jungfrau, Monch, og Eiger. Den neste måneden, St Moritz, allhers gud den Hvite Kunstgress St Moritz. Lake St Moritz, er stedet for denne equestrian rase og Skikjoring - en sport med fullblods hester trekke ski - kledde menn i dette farlige og spennende sport.

Somre i Sveits og behagelig og mild, noe som gjør dem populære for de som ønsker å tilbringe en ferie nyte den flotte naturen, den varme sesongen er ca fra juni til September. Besøkende elsker å dra nytte av mangel på snø til å gå på tur langs de fjellrike regionene, utforske daler, kløfter, og i skråninger. Vokt dere, at selv i midten av juni, noen av de høyereliggende strøk kan fortsatt har snø, så pack og planlegge deretter. Kostnaden for turisme er en litt mer i løpet av denne sesongen, og det er vanligvis anbefalt å bestille reiser på en riktig måte. Selv om været er ikke så varmt, sent på Våren eller tidlig på Høsten måneder er neste beste for å nyte disse typer utendørs aktiviteter mens holde klar av store folkemengder og spare litt penger på utgifter til reise og opphold.

Steder å Besøke

Se alle som Sveits har å tilby, ville ta flere helligdager. Heldigvis, menneskene og landskapet er innbydende og gjenta besøket er aldri en dårlig idé. Men, det er noen nettsteder som øverste mange turisme stedet lister som må gjøre nettsteder i Sveits. De Syv Underverkene i Sveits og de Syv Naturlige Underverker lage en liste over fjorten fantastiske steder å fylle din reiserute. Slottet Chillon, Borgene i Bellinzona, og Klosteret i St. Gallen er imponerende historisk og arkitektonisk tiltalende nettsteder. Vingårdene i Lavaux sitte på bredden av genevesjøen, og strekningen mellom Lausanne og Montreux.

Utsikten fra Sphinx - observatoriet på Toppen av Europa garanterer en plass på listen over syv, så vel. Mer fantastisk, høytliggende visninger kan bli funnet på Grande Dixence, som ligger nær byen Sion. Denne demningen når 285 i høyden. Til slutt, Landwasser viaduct er en må - se. Alpene er svært fremtredende er Swiss holiday planlegging, og derfor er det mange fjell gjøre listen over Syv Naturlige Underverker. Den berømte Matterhorn er en av de mest markante toppene i landet, og Jungfrau og Eiger er den nest mest berømte stedene i de Sveitsiske Alpene. Innsjøen Vierwaldstättersee, og de som ligger i Øvre Landskapet er på listen, så vel. Disse er plassert på høye høyder og har pristine farvann og utsikt over dalene nedenfor. Enda høyere opp er Lake Oeschinensee, på toppen av Kandersteg. Europas lengste isbre, Aletsch, ligger i nærheten av Bettmeralp. Til slutt er rhinfallet. Rhine Falls er den største fossen i hele Europa, og ligger i nærheten Schaffhausen.

Rask Kjøring Guide

Sveits veier tilbyr spektakulær utsikt over Alpene, og det er en av de mest spektakulære fjellkjeden. I Sveits trafikk reiser til høyre og forbikjøring på venstre side, alle andre veier må vike for trafikk som kommer fra høyre med mindre en prioritet tegn vises. Motorene må være slått av ved trafikklysene og jernbane kryssinger for å unngå forurensning. Fartsgrensen i byen 31mph å 49kph, på åpne veier hastighet er 50 km / t til 80 km / t og på motorveier er det 75 km / t til 120 km / t. Over - fart er straffet og bøter er normalt betales på stedet, størrelsen av bøter varierer og er avhengig av lovbrudd.

Minimum kjøring alder i Sveits er 18 år, og det er tilrådelig å ta førerkort, forsikring sertifikater og kjøretøy registrering eller papir sammen med bevis på eierskap og pass. Sikkerhetsbelter er obligatorisk i Sveits både i front og bakre sete og barn under syv år må reise i baksetet mindre i en ikke - godkjent barnesete. Alkohol er strengt forbudt og blod alkohol er grensen 50 mg per 100 ml blod, random testing er gjennomført, og hvis det blir funnet kan du miste førerkortet. Å holde en lisens, og reiser med en beruset sjåfør du er like ansvarlig under Sveitsisk lov. Unngå å kjøre på vått og vindfullt vær som det er veldig farlig, det er tilrådelig å stoppe og vente til været er settling ned.

Anbefalt stasjoner i Sveits

Ruten rundt den nordlige bredden av Lake Geneva lenker Genève, Lausanne og Montreux. Deler av veien er hevet og gir en flott utsikt over innsjøen. Chateau de Chillon er en magisk byggverket like sør for Montreux. Martigny er 40 km sør for slottet og den ene enden av den legendariske i St Bernard - Passet til Bourg St. Pierre. Pass er kjent for sin fantastiske fjellene. Martigny har rikelig trekker blant disse er et godt bevarte Romerske amfiteateret og Earth Science Museum.

I høytliggende Alpene sør i Lucerne, tre sammenhengende passerer tilbyr en uforglemmelig tur på veien. De tre går er Furka, Grimsel - og Susten. Brig - Glis er hjem til den fantastiske Stockalper Palace og øst - enden av passene. Den Furka passere ble udødeliggjort i James Bond - filmen Goldfinger.

Populære Destinasjoner i Sveits