Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Sør Korea

Nyt alle de fire årstidene. Den beste tiden for ferie i landet er i løpet av Våren, så vil du finne store og vakre cherry blossoms alle rundt. Sommeren skjer i juni og avsluttes i August. Høsten følger neste, som starter i September og avsluttes i januar. Januar er når vinteren begynner her. Bruk den som Vant den lokale valuta som vil utforske denne delen av Øst - Asia - regionen. Nærmeste naboer er Japan Øst over havet, og selvfølgelig, Nord - Korea i nord.

Bortsett fra sin rike Asiatisk kultur, Sør - Korea har også sin egen versjon av kunst og arkitektur. Sør - koreansk mat er svært forskjellige og velsmakende, så ikke prøv å prøve. Sør - Korea har en rekke naturlige underverk som strender og nasjonalparker som gjør hele turen verdt. Hoteller og resorts er de beste stedene å bo i Sør - Korea. Besøkende kan velge blant de beste hotel resorts som Park Hyatt Seoul, Paradise Hotel Busan, og Banyan Tree Club og Spa, som også i Seoul. De beste strendene i Sør - Korea er de som ligger i Busan, mer spesielt Haeundae - Stranden. Jeju Island byr på mange naturskjønne steder, som en World Heritage Kulturelle området. Gangwon er populær for sine østkysten strender og fin ski resorts. Den beste innsjøer i Sør - Korea kan bli funnet i Chuncheon, byen hovedstaden i Gangwon - Provinsen. Resten av innsjøene finnes i Sør - Korea er Andong Lake, Upo Våtmark, Jinyang Lake, Taki River, og den Anapji.

Den viktigste næringen er knyttet til vitenskap og teknologi. Siden eksporten er for det meste elektronikk og biler, de satser på utvikling av ny teknologi for å drive sine nyeste produkter. De mest lønnsomme næringer omfatter også robotics, aerospace research, shipping og bioteknologi. Det aner Korea dateres så langt tilbake som det 7. Århundre F.KR. Korea har sett gjennom dynastiene i Kina før de ble invadert av Japansk i det 16. århundre. Nord - og Sør - Korea erklærte seg som individuelle stater som ikke er veldig lange etter første Verdenskrig, da den Sovjetiske hadde fått tak i Nord - Korea, mens de AMERIKANSKE styrkene tok den sørlige delen av landet.

Blant statsborgere som er ansett som kjent er Ban Ki - moon som var FNS Generalsekretær følgende Kofi Annan. En annen er Lee Dong - pistol, en berømt Sør - koreanske skuespiller som tok hovedrollen i den kritikerroste Elskere i Paris. Lee Myung - bak er den mest bemerkelsesverdige selv om han er Hyundais DIREKTØR som til slutt ble Sør - Koreas 17. president.

Lagre på minivan leie i Sør - Korea, og trenger en bil av noen størrelse i Seoul Incheon eller andre steder. Minivan utleie destinasjoner trending denne måneden har vært Jeju og Seoul. På øya Jeju, har vi rabatterte priser med Avis og Sixt, så bestill her i dag. Som vi bruker Avis og Europcar som våre viktigste samarbeidspartnere i denne delen av verden, så selv om våre priser er diskontert, er du fortsatt få den samme kvaliteten på bil, - service og - dekke, som om de gikk direkte.