Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Slovenia

Slovenia ligger en kort kyststripe på Adriaterhavet, med en alpine fjell - regionen og deler grenser med Italia og Østerrike. Slovenske er det offisielle språket, og det er bare litt over to millioner slovenske menneskene som bor her. fikk uavhengighet fra Jugoslavia i 1991. Ble medlem av EU i 2004 og Euro i 2007. Retningsnummer - er +386. Biler er venstre hånd kjøre, så kjør på høyre side. Den viktigste religionen er Katolske. Ljubljana Slovenia er hovedstad og oser av særpreg med sin egen medieval castle hviler på en nærliggende ås. Den gamle byen med sine rester av Romerske arkitektur kan være lett nytes til fots med massevis av utendørskafeer dersom du trenger et skudd av espresso.

For å utforske denne gamle og historiske byen kan du få minivan leie fra Ljubljana lufthavn for å ta turen behagelig. Slovenia var en gang en del av Jugoslavia, og er nå blomstrer som en turist destinasjon. Den lille Balkan - country tilbyr ferie maker første klasse på ski, sammen med fredelig sommer lake resorts, slik som Lake Bled. Bled er et bilde som er perfekt Alpine village lake resort, med et landskap som er rikt på naturlig skjønnhet og fauna. De fleste utforske det omkringliggende landskapet til fots eller med sykkel; sykler kan leies billig lokalt.

Informasjon på Minivan Leie i Slovenske

Sammenlign billige minivan leie i Slovenia. få SUV, MPV, minibuss, stasjonsvogn og eiendommer, alle med GPS som en ekstra, hvis det er nødvendig. Hvis du er på turné med leiebil deretter stoppe på Piran eller Koper, både gode eksempler på middelalderens byer med Gotiske bygninger, ligger begge på Slovenia Adriaterhavet kostnader linje. Med så mye å se og gjøre en leiebil i Slovenia er anbefalt å virkelig sette pris på dette vakre landet.

Når du booker på forhånd med oss, kan du spare penger på den normale prisene du ville få hvis bestilt direkte. Vi har rabatterte priser med internasjonale selskapene som Avis, Budget, Europcar og Sixt, samt gode lokale leverandører som Avant og ATET Leie en Bil. Du kan bestille av pris, eller gå et skritt videre og velge ett av de ovennevnte leverandører deg selv. Tilbyr alle biler på flyplassen, og et drivstoff politikk oppnå full, tilbake for fullt. Få GPS, ski, brett, kjettinger, barneseter og ekstra drivere lagt til, som du.

Gratis endringer og ingen avbestillingsgebyr (innen 7 dager etter bestilling, med mindre pickup innen 48 timer), samt dra fordel av fullt inclusive priser og lave daglige priser. Vår minivan leie kommer med ingen skjulte avgifter og alle de fordeler som forventes, inkludert gratis veihjelp, fullt omfattende forsikring og ubegrenset kjørelengde. Å bestille minivan leie i Slovenia alt du trenger er en nåværende førerkort som er utstedt i ditt hjem fylke og et kredittkort for den lokale depositum.

Populære Destinasjoner i Slovenia