Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Slovakia

Slovakia tilbyr seg selv som en mer avslappende alternativ til travle tilgrensende østeuropeiske land. Prøv Snø Dampende i Vinter - Kan du tenke deg noe mer romantisk enn et damptog gjør den veien gjennom en snødekket skog på en søndag? Nei? Deretter hodet til Orava Jernbane.

Den største byen er Bratislava som er bra for shopping og god mat med mange førsteklasses restauranter. Touring Slovakia med bil vil tillate deg muligheten til å gå utenfor allfarvei og utforske den magiske slovakisk landsbygda. Mal Fatra Park er et testament til den naturlige skjønnheten av Slovakia. Dunajec - Juvet er fascinerende med lime klipper som tårnet opp til 500 meter.

Vi sammenligne SUV, MPV og eiendom minivan leie i Slovakia. Vi bruker følgende selskaper: Abrix, Alamo/Nasjonalt, Avis, Buchbinder, Budget, Europcar og Sixt. Populære minivan utleie destinasjoner i Slovakia inkluderer byene i Kosice, Poprad, Nitra, Nove og Zilina. Hvis du reiser til nord - terreng av forrevne fjell, så best å ansette en 4x4 leie Jeep. Hvis du bor i den sørlige lavlandet, og velg blant vårt brede utvalg av økonomien biler, som inkluderer den stadig populære Fiat Punto Grande. Hvis du trenger litt ekstra boot plass, så en VW Golf Estate vil være ideelt. Lei av manuell skift, så sjekk ut den helt nye Skoda Octavia automatisk. Hvis du er på reise som en gruppe og trenger et kjøretøy som vil sete sju eller flere passasjerer, kan vi tilby romslige VW Touran. For grupper på ni mennesker, og deretter vurdere Fiat Ulysse Van eller luksus Mercedes Sprinter.

Populære Destinasjoner i Slovakia