Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Singapore

Denne travle byen har mye å tilby uforferdet reisende, så om det er mer enn bare en Asiatisk by. Selv om de er mer kostbar enn noen av sine naboer som KL og Bangkok, tid tilbrakt i Kaier og Orchard Street er vel anvendte penger, men det vil være mye mer penger brukt, som Singapore, er ikke billig. Flyr til Changi lufthavn? Været er fint og varmt med typiske tropiske stormer. Sjekk når monsoon sesongen starter.

Den Formula One Grand Prix finner sted i September og er en god tid å tilbringe en helg i Singapore. Hvis fast for et sted å gå, så en kveld ned ved kaiene, på en lun kveld, er et populært tidsfordriv.

Sammenlign og velg kvalitet, billig Singapore minivan utleie her og bestill i dag, eller bare få en e - post med tilbud for nå. Du kan velge fra alamo, Avis, Europcar, Hauk eller Orchard Minivan Utleie (gratis Sat Nav inkludert), enten på Changi airport, eller hente bilen senere på en av ni downtown steder, som Alexander Veien eller Kuo Chuan Avenue. Kjøring i Malaysia er tillatt med noen av vår minivan utleie selskaper, men en tillatelse kan være nødvendig, så sjekk først. Biler er ikke tillatt å tas i Thailand.

Som STORBRITANNIA, du kjører på venstre side i Singapore, som er det samme som i nabolandet Malaysia og Thailand. Generelt, kjører rundt øya Singapore er stress gratis. Alle skilt er på engelsk, med god veien markeringene.