Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Saint Lucia

Offisielt er det på East Caribbean Dollar (EC$), men de fleste turistattraksjoner vil også godta AMERIKANSKE dollar og vil sitere priser i enten valuta. MINIBANKER er lett tilgjengelig i store byer og godta utenlandske kreditt - /debetkort. Denne øya ligger midt mellom Atlanterhavet og det Karibiske Hav, nord for Trinidad og Tobago. Folk i St Lucia er av Afrikansk avstamning og snakker engelsk, som er undervist på skoler rundt om i landet. Ca 80% av eksporten er bananer og de fleste går til Storbritannia.

St Lucia er den mest fjellrike regionen i alle øyene i det Karibiske regionen. Sitt høyeste topp er Mount Gimie, måle på 950 meter over havet. Hovedstaden på St. Lucia er Castries, skifte Soufriere. Andre store byer er Vieux Fort, Gros Islet, og Marigot Bay. St Lucia har to flyplasser, med Hewanorra international airport er den viktigste ankomst punktet for turister. Den andre flyplassen er George FL Charles flyplass, som brukes mer for bedrifter og lokale Caribbean flytrafikken. Når du lander det er generelt en solrik som sommeren regler hele året, selv om sporadiske regn og kjølig bris oppstår fra tid til annen.

Turisme er en viktig næring. Denne Karibiske øya er svært populær på grunn av sine vakre strender, spennende resorts, fantastisk natur og flott vær. Andre attraksjoner i øya inkluderer Sulphur Springs, drive - in - vulkan, Pitons, og den Botaniske Hagen. Det er mange feriestedene her, som kan gi slik en fantastisk opplevelse for reisende, som Marigot Bay og Maria - Øyene naturreservat, blant andre. han strendene er også der man kan gjøre noen turtle - og hvalsafari, dykking og vannsport. Å være en øy, strender er alle rundt. Imidlertid, den mest fotograferte naturen på øya er de to Pitons. Dette er topper som fungerer som den viktigste landemerke, likner to kjegler står side ved side. Blir en liten øy, det er ingen naturlig eller menneskeskapt innsjøer.

For Saint Lucia minivan utleie, vi har gode tilbud på begge flyplassene og sentrum. På de viktigste Hewanorra international airport, og du har følgende valg for å spare penger: Avis, Drive - A - Matic, Sixt Og National. Bare Avis holde sine biler på flyplassen, og med den andre tar du med buss til sine nærheten depoter. Vi bruker Kjøre - A - Matic på Georges FL Charles flyplass, Rodney Bay og La Rødspette Carenaige, hvor du kan få tak i små biler, jeeper, SUV og minivans plass til åtte personer.

Den minivan depot i Rodney bay er på Lawjanz Halvmåne på Commercial Boulevard. PS - /Sat - Nav er ennå ikke tilgjengelig, men egentlig ikke trengte. Du kan få barneseter og ekstra drivere. Gratis endringer og også om annullering mulig, men vilkårene som gjelder.