Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Russland

Russland har bare to årstider, sommer og vinter. I løpet av vinteren, forventer å ha rikelig med snø. Vinteren staver har en tendens til å være kort. I løpet av sommeren, intense varmen som kommer fra ørkenen kan bli følt. Høsten og våren årstider er vanligvis ubetydelig, så de er vanligvis ikke regnet. Den valutaen som brukes i Russland kalles den russiske Rubel. Russland ligger i den nordlige delen av Eurasia. Nasjonen aksjer sine grenser med Ukraina, Norge, Finland, Estland, Latvia, Polen og Litauen. ussians er naturlig autoritær, dominerende, og veldig sikker på seg selv. Slike trekk er det meste feil av andre mennesker, spesielt utlendinger, som å være uhøflig.

Russland er den største eksportøren av metaller, naturgass, olje, og tømmer i sine respektive regioner. Turisme i Russland er det meste sentrert på sin metropolene, mer spesielt St Petersburg og Moskva. Russland har en overflod av naturlig parker og naturreservater. Dette landet er faktisk et knutepunkt for naturelskere og paradis asylsøkere. To kjente feriestedet steder i Russland er Dombai og Sotsji. Det Kaspiske Hav er alltid et vakkert syn, når som helst på året. Russland er hvor du kan nyte det varme vannet i svartehavet. Russland er fjellrike regionen er forretningsvennlig og ligger i Nord - Kaukasus - området.

Det er ganske en rekke innsjøer i Russland og listen vil inneholde Baikal, det Kaspiske Hav, Ilmen, Kizi, Lama, Nero, Orel, Lake Peipus, Seliger, Taimyr, og Yessey, blant andre. En av de viktigste næringene i Russland er knyttet til jordbruk og fiske. I kontrast til andre blomstrende industri i Russland er relatert til forsvaret, fly, plass - , bil - , jernbane og elektronikk. Russlands historie er veldig fargerik, med start fra forhistorisk tid når moderne menneskelige bein ble oppdaget over bredden av Elven Don. De Skandinaviske Vikingene var de første som herskere av landet før det ble storhertugdømmet Moskva.

I 1547, Russland ble styrt av en Tsaren, Grande Duke Ivan IV. Russland ble et imperium i 1721 under Peter den Store. Russland ble det slik det var før borgerkrigen kalt oktober - Revolusjonen skjedde og oppløst Sovjet - Russland. Akkurat nå, den russiske Føderasjonen er styrt av en folkevalgt president. Russerne som ble berømt i verden er Dmitri Mendeleev, Ivan Pavlov, og Nikolai Trubetzkoy. Andre kjente folk av dagens Russland inkluderer Anna Akhmatova, en poetess; Mikhail Glinka, komponist, og Valentin Serov, en kunstner. Den russiske Føderasjon, og som er en svært stor region, strekker seg over ni tidssoner. Det er atskilt med to brede poeng for eksempel Polen grenser og den sørøstlige delen av Kurilene. Russland er for det meste laget av store strekninger med sin nord - skogrike. Fjellkjeder grensen den sørlige delen av landet. De store byene i Russland Moskva, St. Petersburg, Samara, og Kazan. Andre byer inkluderer Novosibirsk, Jekaterinburg, Nizjnij Novgorod, og Omsk.

Få gode, billigere minivan leie i Russland. Noen selskaper bruker vi inkluderer: alamo, Avis, Dollar, Naprokat og Sixt, som har alle rabatterte sine vanlige prisene for når du bestiller via dette nettstedet.