Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Romania

Om tjue én million mennesker bor i Romania. De ble medlem av EU i 2007. Har en liten fjæra på det Svarte Havet og fjellene som kan bli brukt i. Over fem tusen bjørner bor i landet. Den lokale valutaen er den Nye Leu (RON). 100 Euro vil få deg i underkant av 450 av dem. Åpenbart Transylvania er en av de mest populære delene av Romania for besøkende, for eksempel byer i Sibiu og Brasov. Se Hunyad slottet i Hunedoara, eller Peles på i Sinaia er like vakre. Imidlertid, for en på Bran er ansett som den Dracula Castle.

Som du kan se, det er så mange steder å få tak i tennene i, mens du er på ferie i Romania, og er bare et par mer. Den fantastiske donaudeltaet tur som gir deg muligheten til å absorbere den fantastiske utsikten og dyrelivet som finnes i denne verden berømte elven. Så er det siste bebodd befestede landsbyen i Sighisoara. Fotball er den mest populære sporten spilt i Romania, med rugby union få noen bakken (rugby team kommer til vm), men tennis er fortsatt den andre favoritt. Imidlertid, Oina kan hevde å være den eldste sport og er en versjon av baseball.

Bucuresti er hovedstaden. Over tjue millioner mennesker bor i landet. Mamaia - Denne Black Sea resort har standard kallenavn av Rivera. Leder for anlegget av Valea Prahovei, for å nevne bare en.

Bestill tidlig for å få den beste online tilbyr for byen din eller eiendom, bil, SUV, MPV eller minivan. Tar du velge mellom AutoNom, Avis, Budget, Direkte, Europcar, Hertz, Klasswagen, Sixt, og Touring. Alle tilbyr ubegrenset kjørelengde. Flere selskaper tilbyr en gratis ekstra sjåfør i deres pris.

Populære Destinasjoner i Romania