Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Reunion

Avhenger av hvilken del av øya du er på, som strendene er varm, og fjellet kan være kaldt, særlig på toppen som er, der det vanligvis er snø. Januar, bortsett fra Kinesisk nyttår på 23rd, kan du også ta disse velsmakende klingende festivaler, Honning og Mango festivaler samt Cavadee festival. Februar ser sportsfiskere fra hele verden kommer ned på Reunion for Marlin Frankrike Cup. For å se alt som Reunion har å tilby, kan du klikke linken over.

Det er en vulkansk øy i det Indiske Hav med strender, skog, fosser og ja, en aktiv vulkan. Men ikke la det stoppe deg. Med Mauritius som en nær nabo, og den Afrikanske kysten rundt 600 kilometer unna, denne lille øya har mye, og blir stadig mer populært utenfor flertallet av franske turister. Samle din leiebil på de viktigste internasjonale flyplassen, som også er kjent som Roland Garros flyplassen.

Cirque de Mafate er et befolket, impulsive, landsbyen. Så fjernt er det at det ikke er noen veier for din leie bil å kjøre sammen - du må få tett og gange. Cirque de Salazie har over 100 fossefall. Cirque de Cilaos er en annen. Pitons Piton de la Fournaise er aktivt. Piton des Neiges er et fjell soaring ti tusen meter over øya. Det er så høy at det er vanligvis dekket med snø.

Sammenlign og book billige minivan leie her på Reunion Island på St. Denis flyplassen. Kjøretøy omfatter også SUV, konvertible og en 7 sete minivan størrelse. Når du går langt unna, det er godt å se en vennlig navn og ansikt, slik at vi bruker selskapene du vet, slike som: Avis, Budget, Citer, Europcar og Sixt. De priser vi viser at vi er billigere enn du får gå direkte, så bestill på forhånd i dag og spare.