Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Puerto Rico

Standard Caribbean tropisk klima blanding, med handel vind og også være i hurricane alley. Den AMERIKANSKE Dollaren er den cash king på denne Karibiske øya. Referert til som Puerto Ricans, de snakker både spansk og engelsk, selv om den offisielle nasjonale språket er spansk. Nok av strender å velge mellom, og avhenger av hva du vil gjøre når du får tak i det, men en anerkjennelse til San Juan Water Club, så vel som de Las Casitas Village. Imidlertid, dersom strandlivet ikke for deg, så prøv Cordillera Central Fjell, med det høyeste punktet på øya på Cerro Punta på over 4300 meter.

Puerto Rico er et område av USA, men ikke en tilstand. Hovedstaden San Juan. Du har de viktigste øyene, og så noen små. Øya er et resultat av vulkansk aktivitet, men har ingen vulkaner på det.

På vei mot varme strøk av Puerto Rico, og bestill så god kvalitet, diskontert minivan leie her. Vi jobber med Europcar å gi deg sine rabatterte priser. Lagre på deres normale priser, men få samme standard av service og kjøretøy.