Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie Estoril

Vi tilbyr et omfattende utvalg av minivan leie valg i Estoril, Portugal med Avis og den lokale leverandøren, Iberent. Begge tilbyr en tank med drivstoff ved ankomst med en avkastning full politikk. Iberent tilby billigere biler, men etter å ha brukt dem i et par år, deres service er god. De tilbyr også Null Overskudd for en ekstra betales lokalt.

Estoril, bare en kort kjøretur fra Lisboa, er raskt økende i popularitet ligger i hjertet av Lisboa - regionen det er fort bli den portugisiske Riviera. Tenk deg glamorøse befolket strender med en høy så natteliv med kasinoer og god mat. Estoril vil ikke skuffe. Stranden på Tamariz er et must. Hvis stranden er ikke noe for deg, så gå og se den Romerske villaer.

I løpet av dagen ta i litt golf på Clube de Golf do Estoril, eller en av de mange kursene i dette området i Lisboa. Estoril brukes til å holde Formula One Grand Prix, men sporet er ikke lenger oppfyller kravene til F1 circuit, men fortsatt holder MotoGP og andre arrangementer.I løpet av Mai, Estoril Jazz festival arrangeres årlig, og er vert for noen av de største navnene i jazz. Priser kommer med standard fordeler som er inkludert, inkludert ubegrenset kjørelengde og CDW. Mer bil portugisisk minivan utleie alternativer i Faro, Lisboa og Porto flyplass.

Nær Estoril

Cascais (3,5 km)
Oeiras (7,6 km)
Mem Martins (11,2 km)
Carnaxide (13,5 km)
Miraflores (13,9 km)
Lisboa Sentrum (20,1 km)
Odivelas (21,6 km)
Lisboa Lufthavn (23,7 km)
Prior Velho (24,5 km)
Montijo (36,1 km)
Setubal (47,7 km)