Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Polen

Om førti millioner Polakker bor her. Biler som er drevet på høyre side. Ring Polen med +48. Valuta er kalt Zloty. Ble en uavhengig republikk i 1989. Republikken Polen ligger i den sentrale delen av Europa. Polen er et eksempel på en diversifisert surface plot. Sudeten og Karpatene er funnet i sør. Heiene og lavlandet trekke ut gjennom den sentrale delen.

Den polske innsjøer av Pomeranian og Masuriske er funnet i den nordlige delen av landet. Det Masuriske land lake er en av de mer berømte turistattraksjonene i Polen, spesielt for de som elsker å seile. Den Baltiske Kysten ligger lenger nord, hvor du kan finne sandstrender.

Byene i Polen er alle turistattraksjonene i sin egen rett grunn av tilstedeværelsen av historiske monumenter. Hele landet har det moderne gjestfrihet er alle om. Det er rekreasjon fasiliteter, private rom, campingplasser, riverside marinaer, og vandrerhjem alle rundt som godt.

Sammenlign og book billige minivan leie i Polen. Også på lagre når du bestiller en 7 - eller 9 - seters minivan, eller en sporty SUV. Når du bestiller din neste tur til Polen og trenger å leie en bil, vet at du kan være trygg på at du vil få en kvalitet bil og til en rabattert pris. Du har valget av bestilling med kjente selskapene som Avis, Budget, Europcar, National/Alamo, Sixt eller Dollar/Thrifty, eller lokale leverandører, for eksempel: Express, Panek og Rentis. Se for Express og Budsjett, som tilbyr en gratis ekstra sjåfør inkludert i sine priser. Rentis tilbyr GPS inkludert i de fleste av sine priser, men ikke på alle biler.

Pre - book din bil polsk minivan utleie og lagre på vanlig publisert priser. Hvis du er på planleggingsstadiet, så bare skriv inn din Polen minivan leie krav og motta et tilbud.

Populære minivan utleie Polen flyplassen destinasjoner inkluderer Krakow flyplass og Warsaw airport. Vi tilbyr minivan leie Krakow flyplass og Warszawa flyplasser. Du kan finne 7 & 9 seters minivan leie for din familie eller venner og nyt ferien. Vi har små økonomiske biler fra Opel stabil, inkludert Corsa og Astra eiendom og Vectra. Toyota tilbyr Yaris, Altis og Camry. Større MPV - og SUV - er fra Nissan og inkluderer Notatet og Primastar, for å imøtekomme behovet for større grupper eller familier.

Populære Destinasjoner i Polen