Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Peru

Vi har gått sammen med Europcar og Sixt, for å få deg billigere priser enn om du gikk inn i sin lokale depoter, så bestill på forhånd gjennom oss. I Peru En tur her vil føre deg til å slappe av når du holder kontakten med en nasjon av stor historie og interessant kultur. Hvis du ankommer til Peru gjennom byen hovedstad Lima, vil du mest sannsynlig ta Jorge Chavez internasjonale lufthavn. Med egen bil, kan du ha en grand tour of Lima fra flyplassen. Men før du går ut der og få bilen alle revved opp for en omvisning, må du være informert om at trafikken i byen kan kreve litt tid å bli vant til. Ennå en bil er nødvendig hvis du ønsker å utforske alt som Lima har å tilby.

Du kjører fra flyplassen til Lima sentrum er gjort mulig av den Pan - American Highway. Underveis passerer du ved den vakre kysten. Trek veien videre og du vil få til Andesfjellene. Hvis du er litt eventyrlysten, kan du kjøre gjennom den andre hovedveien til Peru som er den Marginale Jungelen Motorveien. Det vil lede deg til den nordlige jungelen av landet som berører den Bolivianske grensen. Men hvis du er på vei inn i landet, tar det Sentrale Motorveien i stedet. Denne veien som starter i Lima ville også ta deg rett til det sentrale høylandet og deretter til Chanchamayo jungelen dalen.

Interiøret i Peru har en variert terreng alt fra kysten, highland til ørkenen og jungelen hvis du ønsker å utforske høylandet anbefaler vi å leie en 4x4. Dersom du bor nær kysten, så har vi et godt utvalg av økonomien minivan leie, samt større 7 seters lignende til Ford - Ekspedisjonen.

Sammenlign og book minivan utleie i Peru. Her kan du bestille og lagre alle typer av biler over hele Peru. Sat Nav kan bestilles som en ekstra, og hvis du har tenkt å utforske Peru da dette vil hjelpe dine finne din vei rundt med å miste tid navigere gjennom Lima.