Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Østerrike

Sammenlign god kvalitet minivan leie i Østerrike. Bestill tidlig hvis du går på ski, spesielt hvis du etter at eiendom, bil, SUV eller MPV som trenger plass til en større gruppe på opp til 9 personer. Noen av minivan utleie selskaper vi bruker i Østerrike er Alamo, Buchbinder, Budget, Europcar, National og Sixt. Biler kommer med ubegrenset kjørelengde og gratis endringer. Bestillinger kan ikke avbestilles kostnadsfritt innen 48 timer etter bestilling. Den billigste utleie selskap i Østerrike er vanligvis Mega Drive.

Om Østerrike

Nesten ni millioner Østerrikere har tysk som sitt offisielle språk. Wien er hovedstad og kan bli kalt på +43. Flott for alle typer friluftsliv sommer og vinter, som det er seks fjell over 3,700 m. I vinter, leder for den Østerrikske Alpene og gå på ski, snowboard, langlaufing, fjellklatring eller fotturer. Spise og drikke i den pittoreske fjell restauranter.

På ski i Østerrike - I sommer, kan du prøve glacier ski, terrengsykling, lange turer eller til og med seiling. Så er det alltid golf, para - gliding og mange flere aktiviteter du kan gjøre. Bestill din skiferie minivan leie tidlig, så de må gå raskt. Noen av de beste skianlegg i Østerrike inkluderer Kitzbuhl, Obergurghl, St Anton, Lech, Zell em Ziller, Ischgl, Oberlech og Soll. St Anton passer den yngre, hardere skiløper generasjon. Det de må gjøre resort for alle skiløpere. Gå til apres - ski på Moosevert & Kangaroo bar, nederst i den beryktede red 2 kjør. Imidlertid, en 30 - minutters buss - tur til Lech har en mildere skiopplevelse. På ski i Ischgl passer for erfaren skiløper, som er på utkikk etter en kombinasjon av gode ski og apres - ski St Anton.

Klagenfurt er en foretrukket flyplass reisemål for folk på jakt etter magiske innsjøen natur i sommermånedene. Selve byen er lett å gå og har godt utvalg av hoteller og restauranter. Bruker du leie bil for å utforske den nærliggende innsjøer og frodige landet.

Salzburg er kjent for fødested av Mozart. Salzburg av i dag fortsatt sterke bånd med musikk og kunst og er vertskap for den årlige Salzburger Festspiele. Det er også et yndet reisemål for studenter på musikk med et bredt spekter av gode musikalske skoler. Salzburg airport er det beste alternativet for Salzburg og nærliggende områder. Graz er mer kulturelt enn en turistby, og er hjem til Styiade utstilling utstillingsvindu for moderne kunst og teater.

Minivan Leiebil i Østerrike

Når du velger en din Østerrikske minivan leie kategorien må ta hensyn til den regionen som du har tenkt touring som en liten økonomi bil kan være mer egnet hvis du kjører på svingete fjellveier som fører til skibakkene. Vi tilbyr et bredt spekter av kjøretøy, inkludert compact, eiendommer og MPV - er. Ski - brett er tilgjengelig for personer som er bærere og SUV - er, med et utvalg av diesel eller Bensin motorer.

Vi kan tilby kompakt, økonomi biler og minivans for utleie. Den minivan leieprisen inkluderer flyplassavgifter, MVA, og veien avgifter. Også inkludert tredjeparts ansvar forsikring, tyveriforsikring, kollisjon skade fraskrivelse, og ubegrenset kjørelengde. Bortsett fra flyplassene og sentrum av destinasjoner i Graz, Innsbruck, Klagenfurt, Linz, Salzburg og Wien. Noen av de andre destinasjoner kan vi tilby minivan leie på i Østerrike inkluderer Dornbirn, St. Poelten, Villach, Weiz, Wels og Zell Am See. Bare skriv Østerrike i destinasjon - menyen for å se alle våre minivan leie steder.

Populære Destinasjoner i Østerrike