Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Norge

Norge er et land som ikke er altfor mange mennesker som vet om som en turist destinasjon. Med dette blir sagt over 11 millioner internasjonale reisende landet på Oslo lufthavn alene per år. Her vil vi se på noen av de mange attraksjonene som befinner seg i Norge i mer detalj.

Det kan være en overraskelse, men hundrevis av tusenvis av mennesker som går til Norge for å besøke nord og vest i landet kun for å besøke det fantastiske landskapet, som inkluderer fosser og fjell. Videre, mange mennesker liker å se for fjorder (klipper skapt av isbreer aktivitet). Noen av de mest populære fjorder er virkelig imponerende.

En av de mest populære stedene å besøke hvis du er en kultur gribb har for å være i Bergen, hvor kan du finne Bryggen. Dette området ble gjort i en world cultural heritage site tilbake i slutten av 70 - tallet. Siden en brann ødela mye av området i 1955 et museum som har blitt satt opp for å se hva området var som før da. Videre er området har blitt litt av en turist sted. Faktisk er det en av de mest turist - vennlige steder i landet. I byen, vil du finne et hotell, puber, museer og til og med suvenirbutikker, som ikke er vanlig i landet.

Husk, Norge er ikke et land som har mainstream attraksjoner på grunn av sin kaldt klima og strengere terreng, men det er noen fantastiske ting du kan gjøre i landet hvis du har lagt i nok forskning.

Informasjon på norsk Minivan Leie

Gode tilbud også på billige minivan leie Norge. Du har muligheten til å bestille med enten Alamo/National, alamo, Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt, hvor du vil se hvem som har biler på flyplassen, og hva deres drivstoff politikk er, osv. Norge er stolt av å ha en overflod av natur og omfattende, fengslende historien om Vikingene. Norge har store naturlige fenomen, som er unik blant disse Skandinaviske landene. Den nordligste av alle de Skandinaviske landene gir også sant 'Arctic chill", der været kan slå frysing like raskt som du kan blunke.

Norge gir absolutt nydelig utsikt, blir verdenskjent for de mange fjordene i vest og sine ubebodde nasjonalparker, spredd over hele landet. Oslo, hovedstaden i Norge, hevder berømmelse til å ha en historie å spore tilbake over 1000 år. Enten det er for en historie leksjon på mennesker som en gang vandret på jorden eller for bilder av en av Europas mest grønne og snørike steder, vil du garantert falle i kjærlighet med Norge.

Norge kan få veldig kaldt og været er veldig alvorlig, så vi anbefaler å bestille en 4WD som Nissan X - Trail eller Land Rover. Hvis ski, må du enten legge til ski stativer for din bestilling forespørsel eller vurdere å leie en stasjonsvogn lik Volvo V50 Eiendom. Vinterdekk er obligatorisk og er inkludert gratis. Hvis du ønsker å leie en bil i Norge bør være minst 19 år gammel. Imidlertid, minivan bilutleie selskaper kan heve alder kravet til 25 år, avhengig av type bil som du ønsker. I Norge, høysesongen er det sommer. For kort besøk, er den lisensen du bruke fra hjemlandet er tilstrekkelig. Det må være gyldig i minst et år for at det skal bli akseptert av de store minivan utleie selskaper. I visse tilfeller er det imidlertid bare en internasjonal driver tillatelsen er akseptert av Norge minivan utleie selskaper.

Vi kan også tilby en måte minivan utleie i Norge. Mens enveisleie er tilgjengelig de kan trene dyrt. Det avhenger av avstanden. Alle våre priser inkluderer flyplassen Skatt, MVA, og Veien avgifter. Også inkludert tredjeparts ansvar forsikring, tyveriforsikring, en kollisjon skade fraskrivelse, og ubegrenset kjørelengde.

Populære Destinasjoner i Norge