Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i New Zealand

New Zealand sør - og ganske nær til Australia og sitter alene i Stillehavet. Øya er delt i to øyene, Nord - og Sør - Island med andre mindre øyer omgir to større øyer. I Auckland, kan du besøke lokale vingårder, ulike geografiske landskap, sørover og fange Picton ferge over til Sør - Øya. Med det å være isolert, noen vil si det er satt i en time warp. For eksempel, i helgene i Auckland, med sitt moderne forretningsbygg, er det vanlig å se lokalbefolkningen kjører gjennom byens gater i bokser med jakt og hunder i det bakre. Mens Auckland og andre steder er det ikke skjer steder, landskap natur, mat og vin etc, mer enn gjør opp for mangelen på uteliv.

De fleste mennesker har en tendens til å tenke på $ This_region som hovedstaden på New Zealand, når det faktisk er det Wellington, og det har den ekstra kraft av å være den mest sørlige byen i verden. Ski er mulig i fjellene som omgir Wellington. Christchurch - byen fortsetter å komme seg fra ganske nylig jordskjelv.

Informasjon på New Zealand Minivan Utleie

Sammenlign og book New Zealand minivan utleie, samt Sport Utility Vehicles and minivans. Ta plukke av minivan utleie selskaper, som for eksempel: Abell, Ace, Apollo, Gå, Europcar, Ezi - leie, Scotties og Sparsommelig er alle som hjelper oss til å gjøre turen gå greit.

Se opp for sauene å vandre på veien. Alle minivan utleie komme med alle fordelene og funksjonene du trenger, inkludert gratis veihjelp, fullt omfattende forsikring og ubegrenset kjørelengde. Biler utstyrt med servostyring, kollisjonsputer foran, stereo radio/CD - spiller og ABS som standard i hele flåten. Mange andre er utstyrt med en ekstra sikkerhet funksjoner som sidekollisjonsputer.

Alle biler på Thrifty flåten møte 5 - stjerners ANCAP sikkerhetsvurderinger. Også alle komfort kommer først med alle alle modellene kommer med air - condition for å kjøle deg ned når du kjører. Skulle du ønske om å bli en kjekk liten økonomi bil for rundt i byen, en komfortabel mid - size eller full size sedan, 4WD eller minibuss Thrifty har noe å dekke dine behov. Hvis du av til Oz senere i turen, eller et annet sted og deretter sammenligne over hele verden minivan leie her.

Populære Destinasjoner i New Zealand