Søk etter minivan leiebil
 • Vi sammenligner prisene til
  580
  bilutleieselskaper
 • Garantert
  lave priser
 • Sammenlikn
  32 000
  selskaper
 • Ingen Endringsavgifter
  &
  Ingen kredittkortavgifter

Minibuss utleie i Nederland

Nederland er et land i nord - vest Europa, som grenser til Belgia og Tyskland i sør og øst og Nordsjøen til nord. Det er hovedstaden i Nederland, Amsterdam og lokale språket er engelsk, selv om engelsk er et fremtredende andre språk. Valutaen er Euro. I det 17. og 18. århundre Nederland var en dominerende kraft i Europa, takket være den blomstrende økonomi. Dette var i stor grad ned til den teknologiske fremskritt de nederlandske laget i shipping, som tillot dem å åpne opp nye handelsruter til Vest - India og Asia. Dette flatet ut i de siste del av det 18. århundre imidlertid, og den nederlandske ble det mindre av en kraft gradvis.

Nederland er et av de mest liberale landene i Europa, og dette er nedfelt i landets hovedstad, Amsterdam. Her finner du det kjente Red Light District i De Wallen område av byen, mens over Amsterdam er det mange cannabis kaffe butikker som er populære blant turister og lokale innbyggere. Landets nest største by er Rotterdam, som er hjemmet til den største havnen i Europa og en av de travleste i verden. Rotterdam ble utnevnt til Europeisk kulturhovedstad i 2001, og har tilbringe flere år prøver å etablere seg som de viktigste kulturelle hovedstaden i landet. Det regelmessig holder international tennis turneringer og konserter med verdenskjente artister. Klimaet i landet er en av et typisk maritimt landet, på grunn av Nordsjøen kysten. Den varmeste tiden av året oppstår mellom juni og juli, med temperaturer regelmessig for å treffe rundt 30 °C i løpet av disse sommermånedene.

I vinter temperaturen jevnlig går under frysepunktet, og er vanligvis omkring 2 °C i desember og januar. Byene som er nærmest kysten opplever ofte varmere vær i vinter og kaldere vær i sommer på grunn av vinden. Bilutleie i Nederland anbefales hvis du skal reise over nedre land. På VCarHire.com vi sørger for at du får best mulig avtale på leiebilen ved å sammenligne alle de lokale utleiefirmaer for å finne de beste prisene på et bredt utvalg av personbiler.

Informasjon på billeie i Nederland

Vær oppmerksom på at alle våre priser inkluderer: CDW, Tredjeparts Ansvar, Kjøretøy - Lisensen, MVA (elementene) og Ubegrenset Kjørelengde. Hvis du har problemer med å finne veien rundt kysten lavlandet og gjenvunnet land, og bestill så en flerspråklig satt navigasjon system for å hjelpe med å planlegge dagsturer og utflukter.

Hvis du er i Nederland på forretningsreise og må gjøre et godt inntrykk, hvorfor ikke leie en av våre luksuriøse biler, slik som Volvo S60 Auto konvertible automatisk eller BMW 3 - serie. Vår minivan leie flåten i Holland inkluderer små økonomi biler fra Renault stabil inkludert Twingo og Vakker. Opel tilbyr Corsa og Astra automatisk. Hvis du trenger et verktøy for bil, VW Passat Estate bør oppfylle dine krav. Større multi - purpose vehicles (mpv - er) ville inkludere Renault Espace, som vil levere mat for større grupper eller familier.

Sammenlign og book billige minivan leie i Holland og Nederland. Velg din neste SUV eller MPV å leie her, og bestille og lagre i dag. Vi får rabatterte priser fra Avis, Budget, Dollar, Europcar, Grønn Bevegelse, Sixt og Thrifty. Ser du etter spesielle pris med Sparsommelig hvor GPS er inkludert. Det er depoter på alle de store nederlandske flyplasser, inkludert Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, Rotterdam og Groningen.

Populære Destinasjoner i Nederland